Goreljek kirándulás és hegyvidéki üdülés / szállás ajánló

Goreljek

13.5 km²-es területű ‘önkormányzat‘, mindössze néhány fős állandó lakosú település. Hegyvidéki kirándulóhely, mindössze néhányan laknak itt egész évben, szezonban a kirándulók és a kiadó szálláshelyek miatt felélénkül az 1000 méter feletti hegyvidék.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A közeli kirándulóhelyek világhírűek, és áprilistól októberig rengetegen érkeznek ide külföldről, a Triglav és Júliai Alpok, a környékbeli tájak, tavak és városok látnivaló fotói magukért beszélnek.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Goreljek szállások ITT – árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás stílus (hostel és nyaraló stílus) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Például az Apartments Rocnjek ITT, a kiadó stílusos apartmanok méltán népszerűek ezeken a szép tájakon. Jó időjárás esetén érdemes itt tölteni egy hosszú hétvégén a csodálatosan szép tájak között.

Apartments Rocnjek apartman szállás

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Bled, Bohinji-tó, Bohinjska Bela, Jesenice, Podjelje, Koprivnik v Bohinju, Nomenj, Bohinjska Bistrica, Spodnje Gorje, Bača pri Podbrdu, Ukanc és Hrušica.

Nagy repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Brnik repülőtér (LJU) 38,6 km – Ljubljana, Klagenfurt repülőtér (KLU) 44,4 km és Trieszt repülőtér (TRS) 68,5 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Goreljek távolsága kb. 534 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 óra 10 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 8 óra 20 perc (534 km).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.