Ferihegy szállás és parkolás, út a budapesti repülőtér felé

Ferihegy 1 és környéke, biztonságos és olcsó parkolás.

A 2005. szeptember 1-jén megnyíló Ferihegy 1 előtt egy 250 férőhelyes rövidtávú díjfizető parkoló működik. Emellett a gépjárművel érkező és a parkoló szolgáltatást nem igénylők részére a terminál előtt közvetlenül (ki és beszállásra max.5 perc) díjmentesen további 35 hely áll rendelkezésre.

Ma már mindenki a Ferihegy 2-eshez közeli parkolókat keresi, mivel onnan indulnak a fapados járatok.

Budapest Liszt Ferenc repülőtér: Ferihegy 2 repülőtér: szállás, parkolás, indulás és érkezés infó, ami fogadja szinte az összes járatot, repülőgépet Bufapesten 2012. júniustól. Így hiába a vasútállomás a Ferihegy 1-en, innen még buszra kell szállni a kényelmes utazás érdekében a 2-es fő terminálokhoz.

Ami még sokakat érdekel, hogy mit lehet felvinni a repülőgépre. Étel/ital a repülőn cikke ITT.

Hotel és panzió szoba keresés: Az összes budapesti szálláshely árai összegyűjtve ITT – Budapest belváros, City Center stb.. külön szűrhető.

Vecsés városában néhány száz méterre a ferihegyi termináltól több szálláshely épült. Olcsóm lehet ezekbe a hotelekbe foglalni: A hotelek napi akciós árai rendezve ITT2-3-4 csillagos hotelek. Kattintson valamelyik piros linkre! Fizetni jellemzően érkezéskor vagy távozáskor kell a szállodákban.

A szomszédban Vecsésen jó hotelek szállások foglalása ingyenesen, gyorsan ITT. Garantáltam jó szobaárak. Hallgasson ránk! Megéri. Szép, csendes szálláshelyek!

A parkoló díja: ~300 Ft / minden megkezdett óra a busz 900 Ft/ óra. Fizetni a parkoló kijáratánál lehet.

Fontos információ: A parkoló szolgáltatás jelenlegi állapota ideiglenesnek tekinthető, a közeljövőben befejeződő bővítési projekt megvalósulásáig, a kapacitás szűkös, emiatt célszerű a szolgáltatás igénybevétele előtt a szabad kapacitásról érdeklődni. Célszerű a személygépkocsit otthon hagyni, és tömegközlekedéssel, vagy egyéb más módon (taxi, minibusz) megközelíteni Ferihegy 1-et.

Amennyiben a parkolóban szeretné hagyni az utazó az autóját szánjon elég időt a szolgáltatás igénybevételére. A megközelítéssel kapcsolatban fokozott figyelemmel közlekedjen a közúti előtéren, nagy forgalom várható.

A Ferihegy 1 parkoló fejlesztése folyamatosan tart, a terminál nyitásra elkészült parkoló felújítási munkálatokat, a második fázisban a kapacitás bővítésével és a kiszolgáló eszközök korszerűsítésével együtt járó beruházás követi. Várhatóan 2006 első negyedév végére további 300 férőhellyel bővül a rendelkezésre álló kapacitás.

A belvárosból vagy a belvárosba a vonat a leggyorsabb közlekedési mód, taxival még a legkisebb forgalomban 10 perccel több lehet az út. A hotel taxik különösen drágák lehetnek, így még üzletemberek többször a vonatot választják. A BKV bérlet érvényes a vonatokra, ami különösen jó a sokat utazóknak és Pesten belül a tömegközlekedést használóknak.

A repülőtérhez közeli szálloda és parkolási lehetőség au Airport Hotel Stáció Szálloda közel a Ferihegy 1-es repülőtérhez ITT.

A közeli Sarokház panzió hotel kiváló szálláshely egyéni és csoportos vendégek számára: www.sarokhazpanzio.hu/php/szobak_hu.php. Átutazó vendégek és romániai, szlovák stb. vendégek, üzletemberek használják, mivel a parkolás olcsó itt másokhoz képest.

Elhelyezkedés, megközelítések a zoomolható térképen, StreetView fotókon jól áttekinthető.

Ferihegy 1 terminal

Vonat Ferihegy mellett

4 hozzászólás a(z) “Ferihegy szállás és parkolás, út a budapesti repülőtér felé” bejegyzéshez

 1. Károly Szerző

  Maklári Károly – k.l.maklari kukac online.hu

  A jövő héten érkezem Terminal 1-re a WizzAir társaság gépével. Autót béreltem, kifizettem a Dollar Rent a car -tól.
  Kérdésem: hol találom ennek az autókölcsönzőnek a kirendeltségét a Terminal 1-en?

  Köszönöm válaszukat

  Tisztelettel

 2. Péter

  Szeptember 13.-án Jöttem vissza Wizzair járattal Antalyából és valószínű, hogy a csomagboxban felejtettem az esernyőmet és a szemüvegemet. Hogy tudhatnám meg hogy megtalálták e.

 3. Saciheni

  Helló!
  Én életemben először utazom repülővel.A további utat vonattal kell megtennem Szolnok irányába és szeretném megtudni gyalog milyen messze van a vasút állomás a reptértől.Nézegettem a neten,hogy hogy tudok eljutni de sajnos nem találtam,vagy valami buszjáratot ír ki,de azt sem tudod arra kell-e jegyet venni.
  Még azt szeretném tudni,hogy melyik terminál működik?
  Segítséget előre is köszönöm!

  Saciheni

 4. gg Szerző

  A körülbelül négy kilométer gyaloglás elég megterhelő lenne, busszal vagy minibusszal kényelmesen át lehet menni a vasútállomáshoz, jegyet kell venni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük