Döbriach hotel szállás, és kirándulás útleírás

Döbriach településével, városkájával leginkább csak néhány szállás oldal foglalkozik, pedig szép ez a környék és sok magyar vendég is jár erre a határok megnyitása óta. A Millstatt tó és környék télen és nyáron egyaránt jó utazási célpont.

Népszerű szálláshelyek magyarul, ajánló és vendég értékelések itt: Döbriach és környéke hotel ajánlatai ITT – a környék a kínálatban: Seeboden, Bad Kleinkirchheim, Lendorf, Feld am See, Trebesing és Glanz stb. Panziók, kis és nagy apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness, termálfürdős és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre is. A fenti szálláskereső doboz sok további település szállás ár ajánlatainak a felkutatásában segíthet.

Döbriach

Meseszép látkép Döbriach

Meseszép látképe

Kiváló vendéglátás, különleges éttermek és teljesen hétköznapi szolgáltatások is várnak itt ránk (szép élelmiszer üzletek, pékségek stb.).

Sportolási lehetőségek, szabadidős programok és rendezvények, errefelé a nagy nyugalom mellett egészségesen pezseg az élet.

Aki kikapcsolódni szeretne Ausztriában, annak ez a környék egy nagyon jó választás, és szerencsére nem is ez a legdrágább, bár a luxus árkategória már itt is jelen van.

Szálláshelyek, hotel kategória név szerint: Ferienhotel Trattnig, Romantikhotel Seefischer am See, Familiengut Hotel Burgstaller, Gasthof Appartements Kirchenwirt (apartman, kiadó szoba, ház és lakás), Hotel Zur Post, Restaurant-Hotel Metzgerwirt és a 4 csillagos kiváló Vitalhotel Zanker**** (félpanziós és all-inclusive csomagok). Vendégház pl. a Haus Dorfer és a Haus am See. Szerencsére sok-sok egyéb házat is találunk, így nem kell mindig hónapokra előre foglalnunk.

Olcsó kemping (Camping) nyáron: Komfort-Campingpark Burgstaller, Schwimmbad-Camping Mößler und Seecamping Mößler, Camping Brunner am See és a Happy Camping Golser. Az olcsó vendégházak vagy kiadó szobák (Zimmer) mellett ilyet is találunk itt, ami tényleg a turizmus magas fokú fejlettségére utal. Vendég vélemény fórum segít a gyors szállás keresésben online.

Téli és nyári ajánlatok, aktuális program lehetőségek és árak részletesebben: www.millstaettersee.com. Ez a turisztikai portál nagyon jó képet ad, a látnivalók és a környék nevezetességei részben olaszul, angolul is megtalálhatóak a német leírás mellett. Időjárása, éghajlat és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések, jól érthető hír rendszeren itt is.

Budapest és Döbriach távolsága kb. 580 km az online útvonaltervező ajánlásával. Ez egy elég hosszú út, és nem tudunk végig autópályán haladni.

Közeli települések, további városok szállás ajánlata és távolságuk a központtól (légvonalban): Radenthein 4.4 km 2, Millstatt 6.5 km 25, Feld am See 6.7 km 6, Zlan 9.4 km 1, Bad Kleinkirchheim 11.0 km ~60 db, Spittal an der Drau 12.3 km 3, Afritz 12.8 km 7, Seeboden 13.3 km 15, Lieserbrücke 14.6 km 1, Arriach 15.7 km 2, Trebesing 16.2 km 3 és Patergassen 16.5 km 1.

Repülőterek távolsága: Klagenfurt (KLU) 53.0 km és Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU) 86.6 km.

Utazás olcsón kis fogyasztású autókkal lehetséges. Néha buszos, csoportos utat is szerveznek ide Magyarországról.

A helyi utazási irodák, idegenvezetők ajánlataiban kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok is szerepelnek. Vendéglátó családok közvetítése a nyelvet/turizmust tanulóknak szintén hasznos lehet.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környék:
[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.