Hotel Caruso Ravello, szálloda és más szállások

Hotel Caruso Ravello Olaszországban, Campania régió:

Itt nézz körül az ajánlatok között! Hotel Caruso Ravello, szállás ajánlatok, akciós csomagok ITT – árak, képek és leírások.

Szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt, szálloda előfoglalás, egyénileg foglalhatóak: Ravello szállások, minden ajánlat ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza.

94% az utazóknak ajánlotta (2009-2010-ben). Ez egy elég jó statisztika. Lássuk be, hogy ezen az árszinten ez normális is :)!
74 kiváló
14 nagyon jó
9 átlagos
1 szegényes
2 szörnyű

350 méterrel a tenger szintje felett található hotelből a kilátás páratlan.

Vannak jobb, nagyobb és szebb hotelek is, igaz lemondanánk róluk örökre egy itteni (Caruso Ravello) szobáért a legtöbben:).

Itt nézz körül a további szállás ajánlatok között! Ravello, szállodák, vendégházak, villák kereshetően ITT. Garantáltan kedvcező árak, jellemzően jóval a portai (lista) árak alat: Best Western Hotel Marmorata, Hotel Rufolo, Bonadies, Hotel Graal, Hotel Palumbo, Hotel Giordano, Parsifal Hotel, Bed And Breakfast Il Ducato Di Ravello és a Torre Dello Ziro.

Weboldal közvetlen elérhetőségekkel új címen:
https://www.belmond.com/hotels/europe/italy/amalfi-coast/belmond-hotel-caruso/, a régi www.hotelcaruso.com helyett. Luxus, hagyomány, stílus és történelem egyben.

Ravello luxushotel

Ravello luxushotel


Caruso Glamour luxus érzés
Térképei, a várostérkép és a környék a GoogleMaps-on jól áttekinthető. Budapest stb. távolsága könnyen kikereshető. A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók az interneten egyre jobb minőségben érhetőek el.

Nemzetközi repülőtér távolsága a belváros központjától légvonalban: Nápoly (NAP) 37,9 km.

Közeli települések, környéke települései szállás ajánlóval, köztük híres és szép tengerparti nyaralóhelyek is: Amalfi, Maiori, Praiano, Agerola, Furore, Minori, Conca dei Marini, Scala, Atrani, Tramonti, Cetara és Corbara.

Hotel Caruso

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük