Courbevoie szálláshelyek, Párizs szomszédjában

Courbevoie, a Franciaországi nyaralóhelyek, utazási célpontok közül egy különleges luxust kínál a wellness, spa szolgáltatásokkal is rendelkező szállodákkal, a főváros közvetlen közelében mesés a szállás kínálat, árban, stílusban és szolgáltatásokban egyaránt.

Courbevoie szállások olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman ajánlatok: Courbevoie szállások összes ajánlatai összegyűjtve ITT: hotel, apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak, jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, kedvezmények. A szállásfoglalási rendszerek árait kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodj néhány dátumra bátran és figyelmesen!

Népszerű szálláshelyek magyarul: Courbevoie hotel szállás ajánlatai ITT. Panziók és apartmanok, szállodák minden igényre nagy csoportoknak, konferenciára és céges rendezvényekre is. Olcsó szoba, wellness és üzleti elegáns szállások, kiváló francia éttermek várnak. A leírások, a vendég vélemények fórum szerűen felgyorsítják az utazás szervezését egyénileg. Népszerű hotelek a jó értékelések, fórum vélemények alapján: Hotel George Sand ***, Hotel Central La Defense **, Residhome Parc du Millenaire ****. Olcsó szállod a Citea La Defense Place Charras Hotel. Még olcsóbb szállás, diák, munkás és turistaszálló is található a környéken.

Települések, Courbevoie környéke szállások száma, a közelben: Colombes 1.9 km 4, Puteaux 2.1 km 8, Neuilly-sur-Seine 2.2 km 7, Bois-Colombes 2.2 km 1, Levallois-Perret 2.4 km 8, Asnières 3.1 km 4, Clichy 3.7 km 7, Nanterre 3.7 km 7, Suresnes 3.9 km 5, Rueil-Malmaison 4.1 km 6, Bezons 4.4 km 1 és Carrières-sur-Seine 5.2 km 1 A 2-3-4-5 csillagos szálloda kínálat csodás, az olcsó apartmanokat, kollégiumokat is megtaláljuk itt egész évben, kisebb csoportoknak is lehet kedvezményes árat kapni akár last minute-ben is.

Párizsi repülőterek (Airport) távolsága a belvárostól, Courbevoie központjától:    * Orly (ORY) 21.0 km,   * Charles De Gaulle (CDG) 25.3 km és   * Beauvais Tille (BVA) 62.5 km.

Párizs központjának távolsága alig 10 km, nyugodtan nevezhetjük Párizs külvárosának is. Párizs legközelebbi nagy szomszédjának is nevezhetjük, de mint tudjuk több ilyen szomszéd is van, konkrétabban a párizsi agglomerációból a következő kisebb városok, települések: Le Kremlin-Bicêtre 4.6 km 2, Montrouge 4.9 km 5, Saint-Ouen 5.0 km 4, Ivry-sur-Seine 5.1 km 6, La Plaine-Saint-Denis 5.1 km 1, Bagnolet 5.2 km 3, Malakoff 5.6 km 7, Saint-Mandé 5.7 km 1, Vanves 5.9 km 5,Pantin 6.2 km 5 és Arcueil 6.3 km 2.

Az Ile de France  tartomány összességében egy mega-giga turisztikai központ a világban, a közel 2000 szálláshely és a több millió fős éves turista forgalom egy kisebb európai országnak a teljes forgalma (vendégéjszakák számában).

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környék a Googlemaps-on és a francia turisztikai portálokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük