Cala Tarida szállások, egyéni üdülés ajánló Ibiza

Cala Tarida

Jól ismert üdülőhely Ibiza nyugati partjainál. Sziklás és kiépített strandot egyaránt választhatunk.

Szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt, szálloda előfoglalás, egyénileg foglalhatóak: Cala Tarida szállások, minden ajánlat ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Cala Tarida szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánló. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomagok.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kedvelt hotelek:

2 csillagos**:
– Casa Martina **** (közvetlenül a tengerparton kiadó lakás, 7 fős tágas egység)

Egyéb szállás kategória:
– Casa Adelfa (nagyszerű helyen, szép légkondícionált ház egyszerű berendezéssel 4 kiadó apartmannal)
– Hotel Club Cala Tarida ** (197 szoba körülbelül 100 méterre a strandtól, jó árak)
– Cala Tarida (5 fős apartman, nagy és tiszta, lehet grill partit is szervezni)
– Villa Torre Uschi **** (6 fős villa, jól felszerelt, tetőterasz, szerethető)

A szállás kínálat nagy a térségben, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát előre foglalni a telítettebb főszezoni napokra és hétvégékre érdemes.

üdülő, nagy szálloda

üdülő, nagy szálloda

Cala Tarida környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Cala Comte 1, Cala Vadella 41, Port des Torrent 7, San Jose de sa Talaia 105, Cala de Bou 3, Sant Josep 2, San Antonio Bay 55, Es Cubells 17, San Antonio 158, Ses Paisses 1, Santa Agnès de Corona 4 és Sant Rafael de Sa Creu 31.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Ibiza repülőtér (IBZ) 13,2 km.

Budapest és Cala Tarida távolsága kb. 1721 km. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a gyorsabb utak feltérképezésére. A fapados repülőjáratok még mindig nagyon olcsóak, néha szinte esztelenül alacsony árakkal. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

Utazás képek, kedvcsináló fotók, élménybeszámoló és szállás:
Cala Tarida - Ibiza nyaralás

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Cala Tarida részletesen, a hivatalos weboldal, város portált nem találtunk. A Wikipedia angol nyelvű oldalán találunk hasznos adatokat: en.wikipedia.org/wiki/Cala_Tarida.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.