Barcelona repülőtér hotel, jó szállás keresés ajánló

Barcelona repülőtere mellett több külvárosi rész illetve kisebb település szálláshelyei akciós árakkal csábítják a hosszabb-rövidebb időre ide utazó vendégeket.

Barcelona repülőtér melletti olcsóbb hotelek és egyéb szálláshelyek keresésében segít az internet. A szállodák foglalása egyszerűen működik magyar nyelven: El Prat del Llobregat, Castelldefels, Sant Boi del Llobregat, Cornellà de Llobregat és Gavà Mar legolcsóbban, gyakran akciókkal az alábbi oldalakon foglalható.

Szállodakereső, minden ajánlat egy helyre gyűjtve: El Prat del Llobregat ITT – Ciutat del Prat****, Renaissance Barcelona Airport, Ciutat del Prat, vagy repülőtérhez legközelebbi Tryp Barcelona Aeropuerto ****.

A lenti térképen jól láthatjuk a területet, illetve a piros linkről konkrét szállást kiválasztva még pontosabb képet kapunk a szállás elhelyezkedéséről, a korábbi vendégek véleménye, árak és a hotel fotók mellett. Az olcsóbb lehetőségek itt vannak, Barcelona belvárosa általában drágább, a kiemelt időszakokra itt lehet okunk panaszkodni, mert 40 euro/éj fölé kúsznak az árak kétágyas szobában (reggeli nélkül). Számoljunk a taxi/vonat költségekkel, és figyeljünk a minőségre alacsonyabb kategória esetén!

Közeli települések továbbá: Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi del Llobregat, Viladecáns, Gavà, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern és Sant Joan Despí.

Sant Boi del Llobregat jó hotel ajánlatai ITT – Frontair Congress, Hotel El Castell vagy a még kevéssé ismert új, kényelmes és szép szobákat kínáló NH Sant Boi***, aminek az elhelyezkedéséből is látszik, hogy nem a városnéző turisták kedvéért jött létre, de egy éjre 60 euróért két főre jó megoldás lehet.

Cornellà de Llobregat ITT – Novotel Barcelona Cornellà egy kedvelt és szép szállás itt.

Castelldefels szállodái ITT – összesen 6 db volt eddig 2, 3 és 4 csillagos kategória apartman hoteltől a luxusnak számító tengerparti Bel Air**** hotel-ig. Gran Hotel Rey Don Jaime****, Hotel Pitort**, Hotel Playafels**** vagy a Aparthotel Solifemar **.

viszonylag kicsi a nagy forgalmú repülőtér

Hőmérsékletek, időjárás most és 7 napos előrejelzés: www.barcelona.com/weather_in_barcelona.

Zoomolható térkép, a repülőtér (BCN) és környéke jól és gyorsan átlátható pár kattintással:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.