Auxerre szállás, olcsó hotelek és látnivalók

Auxerre városa jól ismert a sportot vagy pusztán Franciaországot kedvelők körében. Már a római időkben jelentős település volt, igazi híres történelmi város szép látnivalókkal.

Auxerre (kiejtés: oˈsɛʁ) város Franciaország középső részén, Burgundiában, Yonne megye központja.

Itt nézzen körül a város népszerű szállás ajánlatai között! Auxerre szállás ajánlatai ITT: hotel, apartmanház, vendégház, a teljes hotel árlisták kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak, publikusan elérhető szállodai szoba árak.

Az Inter Hotel Normandie** a belvárosban egy olcsóbb népszerű szálláshely. A Du Cygne Hotel sokszor a legolcsóbb, de nem olyan jó hely. A központi elhelyezkedést keresőknek a Logis Hotel De La Poste (kb 58 €-s napi ártól) még egy jó alternatíva. Egyéb olcsó szállás, kemping is kereshető kis francia tudással a városban.

Budapest és Auxerre távolsága autóval kb. 1527 km km az online útvonaltervező ajánlásával, ezek az autópályás, ideális utat jelentik, a kb. 100 km-es kerülő utazási időben megtérül. Párizs távolsága 177 km, így utazhatunk repülővel és utána francia buszokkal is ide.

Látnivalók, nevezetességei részletesen a turisztikai portálon: www.ot-auxerre.fr vagy a http://www.auxerre.fr oldalon is. Cathédrale St-Étienne, Ancienne abbay St-Germainm, a St. Pierre en Vallée templom vagy a Tour de l’Horloge – az óváros központjában álló torony is ismert a nevezetességek sorában. Sokak számára érdekes lehet a természettörténeti múzeumuk is.

Buszos csoportos utat ritkán szerveznek ide Magyarországról.

Egyéni vagy társas utazás? A fórumok segítenek az eligazodásban, az árak és a lehetőségek összehasonlításában.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: www.wunderground.com/global/stations/07265.html – jól érthető időjós hír rendszer.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük