Attersee szállások, hotelek és szobák, szálloda ajánló

Attersee

469 méteres magasságban Ausztria legnagyobb alpesi tava, az Attersee kék hullámai is kb. negyvenhét négyzetkilométeres felület csodálatos látványt nyújt. Közeli szép látványt nyújtó hegycsúcs Schafberg (1862 m magas).

Gyors árlekérdezés és foglalás magyarul a tópart környékén: Attersee és környéke szállások, szálloda és szoba ajánlatok ITT. Vendégház, nyaraló villa, kiadó apartman (lakás vagy ház), olcsó és elit szálloda egy helyen kereshető könnyedén.

Ha nem is futótűz szerűen, de Ausztriában is terjed az online szállásfoglalás, ennek előnyeit élvezhetjük itt is, és percek alatt tudunk foglalni magunknak szobát, ami után persze 1 éj után válthatunk másikra is, ha jobbat találunk. Attersee hotelek, panziók és vendégházak, minden szálláshely összes ajánlata ITT – Atterseeben jó azonnali árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből díjmentes visszaigazolással.

Szép, jó elhelyezkedésű szálláshelyek várnak ránk, és a kiemelt szezonokon kívül foglalni se kell mindig előre. Hotel Alpenblick, Hotel Bauernhof Wesl, Bauernhof Andrea & Johannes Lindenbauer Farmhouse vagy a Georgshof Hotel. 2-3-4 csillagos szállodai szoba minőségből, lakosztályokból és konyhás apartmanokból is van elérhető a kínálatban.

Weyregg, Nussdorf am Attersee vagy Steinbach, itt nagyon sok a kiadó családi szoba vagy apartman. A térség települései online, egyénileg foglalható szállás ajánlatokkal: Sankt Georgen im Attergau 9. Nussdorf am Attersee 10, Strass im Attergau 1, Weyregg 10, Unterach am Attersee 8, Seewalchen 3, Steinbach am Attersee 9, Lenzing 2, Oberwang 1 és Schörfling 1..

A tó tiszta vize igazi kincs, még nyáron is hideg, így fürdeni csak a bátraknak és edzett, felkészült szervezettel ajánljuk. Kis hajókiránduláshoz már jóval ideálisabb a tavat körülvevő pár falucska, üdülőhely megtekintésével. Egy időben (70-es évek) itt kevés volt a tiszta víz, amit később 7 év alatt sikerült pótolni. Szivattyútelepek, sok vezeték, komoly szennyvíztisztító gondoskodik arról, hogy a lakók és a nyaralóvendégek, turisták igazi tiszta fényében élvezhessék ezt a környezetet.

A tópart beépítése, a magántulajdonba került telkek sok gondot okoznak a mai napig.

A komoly strand, közös területek szerencsére megmaradtak, miután egy nagy területet egyben megvásároltak.

Gyalogtúrák, kemény és könnyed túrák helyszínének is ideális ez a környék.

Budapest és Attersee távolsága 500 km az online útvonal tervezővel, ez elég gyorsan elérhető, és nagyon szép tájak tárulnak elénk útközben is.

Élménybeszámoló fotók Wikipedia:

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok a híres tóparti településen: www.attersee.at. Itt a közelben több sípálya és téli program is vár minket, a síelés és a csendes pihenés szerelmesei is választhatnak programot egész közel egymáshoz.

Időjárása és előrejelzések: www.wetter.at/wetter/oesterreich/oberoesterreich/seewalchen-am-attersee/.

Utazási témában szóljon Ön is alább, a fórumban itt!

Zoomolható műholdkép Attersee és környéke térképe sok információval, ötleteket nyerhetünk gyorsan a kirándulásaink tervezésében:

[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.