Nussdorf szállás és éttermi vendéglátás utazásunkhoz

Nußdorf am Attersee pici község, busszal, tömegközlekedéssel eljuthatunk nagyobb településekre innen. Igazi, csendes nyaralóhely. Szabadidős programok és sport lehetőségek is vannak a strandok (szabadstrand) és a kemping révén.

Gyors árlekérdezés és foglalás magyarul: Nussdorf elit vendégház ITT. Jó szállás, szálloda szoba ajánlatokkal. – Vendég értékelésekkel, fotókkal kiegészített magyar leírás a Landgasthof Ragginger-ről. Vendég vélemények fórum, képek, értékelések együtt.

Szálloda szoba árak, gyors keresés online egyéni vendégek, kis csoportok számára: Nussdorf hotelek, panziók és vendégház szálláshelyek összes ajánlata ITT kereshetően együtt – a nussdorfi szállás árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből.

Olcsóbb szállásadók nevei: Gasthaus Altwirt, Neuwirt, Kletzlberg, Kaiser és Schlößl is. Hotel Aichinger, Seminarhotel Grafengut vagy a fent is említett Ragginger a drágább 3-4 csillagos szálloda soron.

Túra tippek: Egelsee-hez kb. 2 óra, vagy a Dachsteinblick vendégfogadóhoz 1 óra a Nessl-völgyön keresztül, vagy a Dachstein-hoz a szép csúcshoz más út is vezet, érdekes még a Oberwang felé az 1015 méteres Rossmosst, Reitergupfon át vezető út, vagy a Wienerroithot. Összetett nehéz túrákat is ajánlanak az utikönyvek Nussdorf-Rossmoos-Dachsteinblick felé nagyobb szintkülönbségekkel.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok, vendégszobák, pizzéria és étterem, egyéb szállások mint apartmanok és kiadó szoba, mindenki az osztrák weboldalon: www.nussdorf.salzburg.at/system/web/zusatzseite.aspx?menuonr=219042596&detailonr=217849681.

Turizmus info, kontakt:
Tourismus- und Gewerbeverein – Obfrau: Benischke-Büchsner Nina
Telefon: 06276 / 218
Handy: 0664 / 45 33 422
E-Mail: altwirt@gmx.net

Télen természetesen lehet síelni a környéken.

Időjárása és előrejelzések: www.wetter.at/wetter/oesterreich/wien/nussdorf/.

Utazási témában szóljon Ön is alább, a fórumban itt tanácsaival segíthet!

Budapest és Nussdorf távolsága kb 650 km az online Google Maps útvonal tervezővel.

Zoomolható műholdkép és térképe sok információval, GoogleMaps:
[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.