Amorgos szállások, hotel és nyaralás egyénileg

Amorgos

Görögországban ez egy meseszép kék vizű strandokkal szegélyezett sziget, ami kevéssé olcsó utazási, nyaralási célpont, de az élmény annál inkább maradandó. Aki 5 évente visszautazhat ide, az közben se néz szomorúan ki az ablakon. Elég felidéznie a luxus utazás, üdülés élményeit.

Itt kezdjük a szállodák áttekintését! Amorgos ITT – az összes elérhető szállás ajánlat itt van összegyűjtve. Apartman vagy hotel kategóriák mindegyike. Galaxy Hotel, Aegialis Hotel & Spa, Lakki Village vagy Gryspo’s.

Online, egyénileg vagy kis csoportban foglalható szállások, apartmanok és hotel szobák: Amorgos hotelei – ajánlatok ITT. Környéke települései, szigetekkel együtt: Koufonisia, Livadi és Pyrgaki. Magánszállás, szálloda és üdülő.

Az Aegialis Hotel & Spa*** az egyik legnépszerűbb és családias hangulatú szálláshely, ami egyénileg is foglalható.

Érdekesnek, hasznosnak találta az oldalunk? Kérjük, hogy mentse el a kedvencek közé, és mikor döntött, elkezdi a foglalását, akkor innen indítsa a foglalását!

Helyi apartmanokat, villákat is leginkább az utazási irodák ajánlataiból válogathatunk.

Szálloda szoba Amorgosmedencetengerpartja, egy strandja

Szomszédos és közeli települések szállás ajánlóval online: Katápola 3.0 km 8, Aegiali 11.6 km 7, koufonisia 28.9 km 5, Iráklia 40.0 km 4, Moutsoúna 42.9 km 1, Agiassos 44.9 km 1, Aliko Beach 48.3 km 1, Psathi 49.2 km 1, Kastraki 49.6 km 10, Apóllon 49.9 km 2, Livadi Astypalaias 50.0 km 3 és Manganari 50.6 km 1.

Repülőterek távolsága: Thira (JTR) 60.3 km – Fira és Mykonos (JMK) 83.5 km.

Látnivalók, nevezetességei, strandok és kilátók:
www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=189&sid=7b7d0b7ce670dda6c86d7e03da564740.

www.femina.hu/utazas/legszebb_gorog_szigetek, tipp.

Budapest és Amorgos távolsága 1476 km, autóval ez nagyon hosszú út, a szigetre persze át kell hajózni. Érdemes repülős vagy buszos csoportokhoz csatlakozni.

A helyi utazási irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak terén hasznos lehet.

Időjárás és előrejelzés: weather.weatherbug.com/Greece/Amorgos-weather.html.

Zoomolható térképe, GoogleMaps műholdképek a környéke áttekintésére:
[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.