Alsópáhok üdülés szállás, nevezetességek keresés tipp

Alsópáhok

A fantasztikusan jó adottságú, szép helyen található település. A népszerű Kolping Hotel (egyik első családbarát magyar wellness szálloda) már 2007-2009-ben is szinte minden hétvégén tele volt, mi is egyedül a téli, január végi időszakra tudtunk egy Bioházat foglalni, ami ideális volt egy baráti társaságnak (5-6 felnőtt +2 kisgyermek babaágyban). Ez a szálloda úgy el van kényeztetve, hogy szinte nem is kell közvetítőkkel üzletelni, közvetlenül megtalálják a vendégek a legtöbb esetben.

Alsópáhok Bioházak

Összes ár, szálláshelyek listájával: Alsópáhok hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista.

Hévíz közelében itt jó választás a Villa Alexandr ITT, 65 m²-es kisház, studio apartman és 4 hálószobás óriási 150 m²-es egység (6 főig) egyaránt foglalható, nem olcsó, ez egy drága környék jó szolgáltatásokkal.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Alsópáhok szállások ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, borház, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel üdülő, kollégium stílus) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek: kolping.hotel.hu/galeria/kepek.

Repülőterek távolsága a központtól autóval: FlyBalaton Airport, Sármellék Repülőtér, 14 perc, 10 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Alsópáhok távolsága kb. 191 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 1 óra 55 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 3 és egy negyed óra (196 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A szép természeti környezet minden évszakban jó lehetőséget biztosít egy nagy sétára vagy túrára. Mi télen voltunk, így egyedül a rövidebb nappalok miatt kellett figyelni az időbeosztásra, több időt töltöttünk a bioházban, mint egy normál üdülés során, a Kolping Hotel wellness részlege dugig tele volt esténként, a visszajáró vendégek nagy része szerint ez minden hétvégén ilyen, vidám és visító gyerekek serege. Keszthely és Hévíz közelsége mellett még a közelben található fürdőhelyek (wellness program lehetőségek továbbá: Zalakaros (27 km-re), Kehidakustány (15 km-re), Zalacsány (11,5 km-re), illetve Keszthely (mindössze 7 km-re). Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online, borház. A környék jó borait Hévízen és a Balaton mellett könnyedén értékesítik. Egyre több nemzet fiai vesznek itt területeket, és próbálják a természet közeli életet a borászaton keresztül megközelíteni.

A falu teljes, 18.0 km²-es területén az állandó lakosság elég stabil, 1352 fő volt 2017 elején.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.