Akciós charter repülőjegy

Az utazási portálokat és az utazási irodákat rendszeresen látogatva ki tudjuk tanulni ezt a szakmát is. Egy jó nyitó oldal ehhez a www.lastminute.hu.

Az akciós charter repülőjegy sokszor csak egy normál kedvezményt jelent, máskor pedig előszezonban tényleg üresen marad egy fél gép, és ilyenkor a leleményes utazásszervezők nem hagynak mindent veszni, hanem igazi fapados járattá varázsolják át például a luxus spanyolországi nyaralásra induló gépet (Alicante, La Manga, Cartagena). A QUAESTOR-ról egy más kép élhet bennünk – www.qutazas.hu – , én 5 éve elég olcsón utaztam velük, ráadásul a fél gép fele egy Study Tour-os ‘költséges csoport’ volt. Fogadni mernék rá, hogy valaki fog hasonló cipőben járni 2010-ben is, így júniustól érdemes figyelni, ha megvan az összegyűjtött pénz, akkor egy last minute utazási álmunk kedvező áron valósulhat meg. Egyre több munkahely, munkáltató könnyen ad szabadságot is ilyenkor akár az utolsó pillanatban is, július közepétől és augusztusban már sokszor ütköznek a szabadságok, olyankor jobb előre tervezni.

A Galileo rendszere pillanatok alatt összegyűjti a repülőjegy ajánlatokat, így akár egy előfoglalási akcióval 4-5 hónapra előre tervezve ugyanúgy jól járunk mint egy kockázatosabb charter jegy vásárlási kísérlettel. Egy a már a buszjegyeknél is olcsóbb repülőjegynél pedig ne habozzunk! Használjuk ki a lehetőséget a biztonságos és a kényelmes utazásra!

Bizonyos célpontok esetén a Neckermann utazási iroda is versenyképes: www.neckermann.hu/charterjegy

Szemlélve a célpontokat, Málta, Ciprus és Kréta egyből sokak figyelmét felkelti. Logikus, hogy ilyen távoli és szép helyre 2 hétre érdemes elutazni, így legyünk észnél, ha egy hetes útra akarnak elcsábítani. Málta persze lehet kivétel, mert pici a sziget, de Kréta megér egy kétheteset.

Tenerife (Kanári szigetek) árai megfizethetőek: charterrepulojegy.blog.hu, 2010-től már nem mondhatjuk, hogy ez a legolcsóbb, a fapadosok erre a célpontra is indítanak járatokat, így 15-25ezer Ft-ot lehet spórolni egy ügyesen megvett repülőjeggyel. Az ingyen Tenerife ajánlata persze így is lenyűgöző: www.ingyentenerifen.hu, egy működő üzleti modell széle mellett elosonva egy távoli termékbemutatós (üdülési jogos stb.) utazás, egzotikus kirándulás élményeivel gazdagodhatunk. Mo1 2011-ben a Ryanair pozsonyi járata (Grand Canaria) lett a legolcsóbb, ami télen is elérhető 150 eurós ár alatt is (oda-vissza per fő egy kis bőrönddel).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük