Repülőjegy

Foglalás olcsóbban, gyorsan, árak és kedvezmények, online akciós repülőjegy keresés.

Az egyéni külföldi utazás szervezésében a repülőjegy foglalása az első általában.  Mit tehetünk először? Ma szinte ingyen is vannak akciós repülőjegyek, télen (októbertől), sőt sokszor egészen július 15.-ig (Easyjet, Ryanair, Wizzair).

A legolcsóbb repülőjegyek gyors keresője: Repülőjegy ár kereső ITT, társaságok összehasonlítása gyorsan, mindet láthatjuk –  Ezer ajánlat verseng Önért. Szállások olcsón, új légitársaságok számára kifejlesztett funkcióval a repülőjegyet és a szállást egy helyen foglalhatjuk le. Párizs, Amszterdam, Barcelona, Madrid, London és Róma is 45 ezer Ft-os ára alatt még nyáron is sok esetben. Repülőjegy keresés ajánlók és vélemények fóruma itt. Utazás olcsón repülővel a Föld körül.

A második lépés a szállás foglalása, Európában és azon túli világban magyarul is díjmentesen kereshet hoteleket: ITT minden szállás ár együtt, gyors keresés akciós árak . Kezdje a piros linkre kattintva hotel foglalást, miután választott egy jó normál napi árat vagy kedvezményes csomag ajánlatot! Kérésére segítünk a dátumok és a szálláshelyek között eligazodni. Hogyan lehet 10 napot félpanzióval, repülős utazással a Costa Bravan tölteni, vagy 115 ezer-ért teljes ellátással stb. Megvan a repülőjegy?

Amit még használhatunk nagy megelégedésünkre, az az Azuon (repülőjegy ár kereső szoftver), ez a gépünkön futó program az internet segítségével begyűjti a legjobb lehetséges árakat a légitársaságoktól, átszállási pontok, idők és minden ott van benne, ami tényleg segít a döntésben. Budapest – Madrid oda-vissza 130 euróért júliusban egy-egy átszállással Genfben (GVA), ilyen eredmények után felesleges is a magyarázkodás, tudunk spórolni, ha az a fontos szempont.

Európa határait is átlépve 2010-ben is az Easyjet járatok nyújtják a legtöbb lehetőségeket egy fantasztikus és viszonylag olcsó európai repülős körutazások során: Útvonalak összekötése az interaktív térképen ITT – routemap. Figyelje az akcióikat, akár a hírlevelükre is feliratkozhat.

Egyre több az online díjmentes vagy kedvezményes foglalási rendszer, ezek közül segítünk választani, és bemutatunk egy last minute nyaralási módot is. A légitársaságok nagy részénél jelentős kedvezményt kapunk online előfoglalásoknál. Tehát foglaljunk online kényelmesen az átlagos piaci árnál olcsóbban!

A repülőtársaságok áraiban óriási árkülönbségek lehetnek. Mindig figyeljünk oda rá, hogy mit tartalmaznak az árak, és mekkora poggyász vihető/adható fel! Pl. az AirMalta-nál egy könnyű kerékpárt is feladhatunk extra költség nélkül, máshol pedig kemény euro-kat kell fizetni minden 20 kg-on felüli csomagra stb.

Repüljön olcsón Európában!

Repüljön olcsón Európában!


Európában a legolcsóbb társaságok neveit jól ismerjük általában (Easyjet, Ryanair, a még életben lévő Skyeurope, és a mi sajátunk a Wizzair)! Teljes lista: www.etn.nl/lcosteur.htm

Az egész világról több repülőtársaság rendszerét is elérhetjük központi foglalási oldalakról.

Itt néha picit magasabbak az árak, máskor meg olcsóbbak mintha közvetlenül a légitársaságnál foglalnánk.

Mentse le az oldalunk kedvencek közé! Érdemes néha az akcióikat is megnézni.

Repülőjegy árak, társaságok összehasonlító keresője, megnyitás itt

Egy másik rendszeren is közel 100 légitársaság ajánlatai közül válogathatunk.

Az online, kedvezményes check-in útlevéllel, személyigazolvánnyal vagy jogosítvánnyal pl:: en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_identity_card_policies_by_country.

Csodát ne reméljünk egyelőre az online rendszerektől. A legolcsóbb jegy sokszor az utazási irodáknál van, akik pl. a charter járatot kifizették. Így pl. Venezuela stb. egyéb távoli és egzotikus célpontok megközelítésénél keressük az utazási irodákat! Kérdés itt pl. az lehet, hogy jobban járunk-e pl. egy osztrák vagy egy londoni utazási irodával. Pl. Kubába utazás esetén 2008-ban még megérte Londonból induló utat vagy járatot foglalni.  Aki szeret embereknél foglalni és papír szerződést kapni, sokszor ugyanolyan jó árat kap mint egy online foglalásnál, mert például az online árból is kaphatnak jutalékot az utazási irodák (ők természetesen online intézik).

2009-ben újra találkozhatunk azzal az érdekes jelenséggel, hogy sokszor egy komplett repülős utat (pl. 1 hét félpanziós 2 főre) kapunk egy last minute ajánlat keretében gyakorlatilag a repülőjegyek áráért. Általában egy héten belül van az indulás, sőt néha 2 napon belül, ezekre érdemes felfigyelni (pl.: www.e-lastminute.hu).

Fapados járatok télen is

Fapados járatok télen is

Mi, amikor lehet persze segítsük a Wizzair járatait feltölteni, és ne filléresedjünk (~1000-2000 Ft)! Ők sokszor nagyon jó árakat kínálnak, így pl. 2009 májusában 12.000 Ft-ért volt repülőjegy oda-vissza Milánóba (Bergamo) vagy 22.000 Ft-ért Párizs (Beauvais). Kalandra fel!
Wizzair cikk és linkek

Svájcba (Genf), Németországba (Berlinbe) 16.000-ért oda-vissza vagy London 22.000-ért, Párizs 15.000-ért, Milánó 14.000-ért, ezek mind irreálisan olcsó ajánlatok, mégis ilyenek tűnnek fel, és akkor érdemes lecsapni rájuk. Elég megnézni az európai városok távolságát Budapesttől, számolni egy benzin árat, illetve látva a buszjegy árakat és menetidőket, itt az idő, repülni kell.

Oroszországban segít repülni 2010 után 2011-ben is valószínüleg a www.avianova.com/index.wbphttp://www.avianova.com/index.wbp. Például egy Szentpétervár, Moszkva és Sochi háromszöget bejárhatunk velük. Az extrém utak kedvelő több ilyen ázsiai céget, repülőtársaságot fel szoktak kutatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük