Belgrád szállások, szállodák és nevezetességek

Belgrád – Szerbia fővárosa hotel ajánló

Belgrádi szálláshelyek keresését és foglalását percek alatt megtehetjük Szerbia fővárosában az internet segítségével. Telefonálással és faxolással általában csak az időnket és a pénzünket pazaroljuk. A foglalás díjmentes, kedvezményesebb árat a jó ismerősöknek és csoportoknak kínálnak az ottani hotelek vagy panziók.

Magyar nyelvű szálloda foglalás gyorsan, jó árakon több mint 100 hely állandóan, garantáltan jó minőség és árak azonnali díjmentes visszaigazolással: Szállodák keresése és összehasonlítása, képekkel és vendég véleményekkel ITT. A piros linkre vagy az oldalsó szálláskeresőre kattintva a vendég élménybeszámolókat, fórum értékeléseket olvashatjuk a szálláshely képek és térkép mellett. Központi, biztonságos jó helyen található szép szobák. Sokszor jóval olcsóbb árak itt, mint közvetlenül a hoteleket megkeresve, gyorsabb automatikus visszaigazolás másodpercek alatt, fizetni csak a szálláshelyen kell.

Kezdje a keresést a linkre kattintva, így hatékony. Foglalni 2-3 perc, ha már van gyakorlata. Egyes szálláshelyekről alkotott véleményét itt alább a hozzászólásoknál megoszthatja a többi látogatóval. A fenti szálláskereső a sok olcsó lehetőséget angolul mutatja be, a népszerű hotelek teljes listája ott van napi árakkal. Egyénileg és kis csoportok részére, előre fizetés nélkül is kiváló akciós árak. Folyamatosan bővülő vendég vélemény, utazás fórum.

Népszerűbb belgrádi szálláshelyek, néhány kedvenc szálloda kiemelve Belgrádban:
Square Nine Hotel Belgrade 5*****, Villa Belvedere, Hotel Zlatnik ***** (butikhotel), Life Design Hotel ****, Hotel Orasac, a szintén újszerű IN Hotel Beograd ****, a belvárosi sétálóutcai Hotel City Code**** vagy a Hotel Prestige Belgrade is. Öt csillagos luxus szálloda még a Hyatt Regency Belgrade, a repülőtér és az óváros között található, az üzletemberek kedvelik.

Népszerűek még a teljesen felszerelt modern és klasszikus belvárosi lakások, apartmanok is: Apartmanok árai, képei és gyors foglalás magyarul ITT..

Olcsó diákszállás (osztálykirándulás), kollégium vagy munkásszálló kategória: Hedonist Hostel. Ennek is nagy része foglalható interneten hitelkártya garanciával, fizetni ott is lehet készpénzben.

Belgrád
Belgrád
Belgrádban

Városok, Belgrád környéke települései szállás ajánlóval: Beli Potok 11.1 km 1, Jakovo 16.8 km 1, Vranic 23.2 km 1, Stari Banovci 25.2 km 1, Stara Pazova 31.8 km 1, Smederevo 39.6 km 2, Aranđelovac 55.2 km 1, Ruma 55.9 km 2, Požarevac 60.1 km 1, Sremski Karlovci 61.5 km 1, Nagybecskerek 65.5 km 4 és Petrovaradin 68.0 km 1.  Szálloda, kemping, munkásszálló és apartman (kiadó privát ház, konyhás lakás vagy villa kerttel) ajánlatok is. A szálláskereső kínálja a szabad szobákat egész évben, fűtött, légkondicionált, vendégház és egyetemi, középiskolai diákszállás (osztálykirándulás) is.

Belgrád szálloda

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: a Nikola Tesla (BEG) 12.6 km a saját, közeli repülőtér még a Vršac (NUL) távolsága a központtól 76.7 km.

Történelem, érdekességek:
Belgrád, magyar nevén a nyelvújítás óta Nándorfehérvár, előtte a dunai bolgár jelentésű lándor szóból Lándorfejérvár, szerbül ‘fehérvár’ jelentéssel Београд, Beograd, Szerbia fővárosa és egyben legnagyobb városa. A másfél milliós lakosságú város egy igazi vadkeleti óriás, itt is hasznos egy helyi idegenvezető, aki az esetleg veszélyesebb helyeken vagy helyzetekben visszatérít a biztonságos útra.

Látnivalók, nevezetességek Belgrádban
Belgrád történelmi városrészei, régi épületei a legnagyobb átványosságok. Ilyen a Skadarlija, Belgrád bohémnegyede, a Nemzeti Múzeum és közvetlenül mellette a Nemzeti Színház, Zimony (Óváros), a Nikola Pašić tér, a Terazije, a központi, modern belváros tér, vagy a diáknegyed. Nándorfehérvár vára és az azt övező belvárosi park (a Kalemegdan), Mihály fejedelem utcája, a Parlament, a Szent Száva templom és az Ódon-palota. Ezeken túl természetesen parkok, szobrok, múzeumok (Freskómúzeum), kávézók és cukrászdák, éttermek és boltok várják az odalátogatót a folyó mindkét partján. Tavasztól nyitva is találjuk az üzleteket.

Fotózhatjuk vagy megnézhetjük: Milos fejedelem kútja, Királyi Palota, Flögel-gyűjtemény, Paja Jovanovic-gyűjtemény, Orosz templom, Freskómúzeum, Zsidó negyed, Régi Egyetem, Néprajzi Múzeum, Zimony (Óváros)

Budapest Belgrád távolsága kb. 400 km, ami autópályákon nagyon kényelmes és gyors utazást tesz lehetővé.

Belgrád

Időjárás, aktuális hőmérséklet adatok és előrejelzések: news.bbc.co.uk/weather/forecast/61.

Időjárása magyarul: www.wunderground.com/global/stations/13274.html.

Belgrád belvárosra zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép vagy utcatérkép:

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz