Szállás Skopelos, Mamma Mia film szigete nyaralás

Skopelos-sziget

Magyarul a görög (Σκόπελος) Szkopelosz sziget az Égei-tenger nyugati felében helyezkedik el. A látvány a hegyekről, dombokról pazar, a fehér homokos és az apró köves strand is több mint csábító. Görögország egy olyan gyöngyszeme ez, amivel olykor a hatalmas Spanyolország sem tud csatába szállni.

Neked, Önnek is minden szállás ajánlata, fórum vélemények a Mamma Mia film szigetén: Szkopeloszi szállások ajánlatai ITT . Az összes online foglalási rendszer közül a jó árakat kikereső rendszer így ez. Közeli, a térségben található települések egyénileg foglalható szállás ajánlóval: Panormos Skopelos, Neo Klima, Stafylos, Loutrákion, Alikias és Agnontas..

Skopelos kedvelt szálláshelyek, magyarul is kereshető és foglalható több információval, vendég véleményekkel: Szkopelosz szállások: hotel és kiadó apartman ajánlatok ITT. Nyaralás vagy nászút álmok, itt mindent megtalálunk, a vendég élménybeszámolók, a fórum vélemények segítenek a választásban a piros linkre kattintva. Körülbelül HÚSZ szálláshely ajánlatai közül választhatunk egész évben, télen-nyáron.

Skopelos népszerű, ismert szálláshelyei – szálloda lista név szerint: Skopelos Holidays Hotel & Spa 5***** (wellness és luxus ellátás), Panormos Beach Hotel **, Dionyssos Hotel ***, Selenunda Hotel **, Skopelos Village Hotel ****, Ageri Studios ***, Ionia Hotel ** és Delphi Resort **, ezek a népszerűbb szállodák az egyéni utazók körében.

Skopelos apartman szállás szoba - mint egy szálloda Kiadó lakások, privát vendégházak és kedves mediterrán a luxus szintig légkondicionálással villák.

A szálláshely kiválasztását segíti a foglalási oldalon található térkép, leírás és néhány kép.

Budapest és Skopelos távolsága, útvonaltervező ajánlásával körülbelül 1491 km autóval, ami persze irreális, mivel egy szigetről beszélünk :-). Az utazás autóval körülbelül 25 óra (kisbusszal, pihenőkkel és komppal). Athén és Thesszaloniki repülőtere között találjuk a szigetet, mindkettő meglehetősen távoli (133, 168 km légvonalban). Így repülővel utazni nem feltétlenül előnyös az átszállások és várakozási idők miatt.

Tengerparti strand fotó:
Skopelos tengerpartja

A Mammai Mia! című film forgatása után újra igen népszerűvé vált a sziget a turisták körében. Lépten-nyomon a Mamma Mia! forgatási helyszíneit jelölő táblákba lehet botlani. Nagyon sok helyi utazási iroda szervez olyan hajóutakat, túrákat, amelyek film helyszíneire kalauzolják el a látogatókat.

Mamma-Mia film szikla és kápolna

Szkopelosz nevezetességei, látnivalók: a táj és az itteni élet magáért beszél. Videók, fotók és egy kis angol leírás ettől függetlenül magáért beszél:  www.skopelosweb.gr/english/sightseeing/villages.html. Fő települések a szigeten szállás ajánlóval: Skópelos 58, Stafylos 12, Panormos Skopelos 9, Neo Klima 10 és Loutrákion 4.

Az Északi Szporádok szigetcsoport középső szigete Skopelos. Évia szigetétől északra, a görög szárazföldektől pedig keletre található a sziget. A thesszáliai régi Magnészia prefektúrájához tartozik közigazgatásilag. A sziget közigazgatási központját, valamint a nagyobb települését is Szkopelosznak hívják.

Időjárása és meteorológiai előrejelzés: www.holiday-weather.com/skopelos/.

Zoomolható térképe, a sziget és környéke a GoogleMaps műholdképek együtt:

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar