Viareggio szállások, hotel: utazás és látnivaló tipp

Viareggio

Nyaralás a csodás Toszkána egy tengerpartján? Igen sokunk álma ez, és egy jó terv után gyorsan valóságot is csinálhatunk belőle. Lucca közelében (25-35 km távolságra) a 62 ezer fős állandó lakosságú Viareggio városa sok szempontból ideális választás lehet.

A hotel, apartman és turista szállás ajánlatokat az interneten megtaláljuk, egész évben érdemes előre foglalni, és így a last minute utak bizonytalan lehetőségére se kell hagyatkozni. Vendég fórum vélemények, napi és akciós árak díjmentes foglalással: Szállodák ajánlatai részletesen ITT. Magyar nyelvű foglalás. – Egy városiasabb hotel vagy egy tengerparti (kikötőhöz vagy strandokhoz közeli szálláshely), itt mindent megtalál, és garantáltan jók az árak. Nagyon elismert és népszerű a Hotel Tirrenia ***, még megfizethető kategória, és sok tekintetben dicsérik. Egy jóval magasabb árkategória a Grand Hotel Principe Di Piemonte ****, itt nyugodtan reklamálhatunk minden apró hiba miatt, ezen az árszinten intézkedniük kell, hogy a vendégnek igaza legyen. Az olcsóbb lehetőségekre vadászóknak jó lehet a Hotel Massimo***, ahol egy hétre 580 euro-ért lehet kapni egy szobát reggelivel. A városközpontban lévő 4 csillagos hotelek közül egy-egy jó ajánlattal előáll a Grand Hotel Royal ****, egy ilyen kiváló szálloda a legtöbb igénynek képes megfelelni. Sok magyar vendégnek tetszett már az itteni szolgáltatás.

Az ajánlatokat összegyűjtve online egy helyen is kereshetjük (több nyelven is): Viareggio ajánlatai több nyelven ITT. Minden kategória a két csillagos vendégháztól (reggelis mini panziótól mint a Bed & Breakfast Arsella) a luxus kategóriájú négy csillagos szállodákig.

Félpanziós és all inclusive ajánlatok egyaránt elérhetőek. Ha kérdése van, akkor küldje el akár itt! Ilyen olcsóbb például a Marchionni Hotel. Népszerű, kedvelt és jó még a Hotel Katy 3*** például, 25 db szoba, egy-, két- és háromágyas egységek, jó személyzet és tisztaság jellemzi, jó az elhelyezkedése.

Nemzetközi repülőterek és közeli települések szállás ajánlóval a környéken, közelben, távolságuk: Pisa Galileo Galilei nemzetközi repülőtér (PSA) 22.1 km és Firenze repülőtér (FLR) 76.1 km. Torre del Lago Puccini 11, Lido di Camaiore 64, Corsanico-Bargecchia 31, Massarosa 34, Camaiore 106, Santa Lucia 12, Marina di Pietrasanta 56, Massaciuccoli 1, Pietrasanta 35, Compignano 1, Fibbialla 4 és Querceta 5. Környéke települései még szállás ajánlóval online például: Camaiore, Lido di Camaiore, Marina di Pietrasanta, Massarosa, Corsanico-Bargecchia, Torre del Lago Puccini, Santa Lucia, Massaciuccoli és Quiesa.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Helyi utazási irodá ajánlataikkal sokat tudnak segíteni kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítésével. Nyáron aktív a turizmus, így igyekezzünk a jó ajánlatokat időben átnézni!

Látnivalók, nevezetességei:

Csodálatos környék, egy-egy híresebb épület röviden. A közeli nevezetes városokba vannak kirándulások és helyben befizethetünk egy hajókirándulásra. A kikötőben sétálni és egy jót vacsorázni sokaknak már elég nagy élmény a helyi Riviéra adta pihenési és strandolási lehetőségei után, így Pisai Ferde-toronyig se jut el minden turista. Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Budapest és Viareggio távolsága csak 1023 km, ami nagyjából végig jó út (autópálya), így egy kisbusszal vagy egy buszos túrához kapcsolódva egészen gazdaságos áron is eljuthatunk oda, csodálatos utazás lehet ez. A kb. ilyen távolságra lévő Paralia (Katerini) görög nyaralóhelyére minden évben több ezer magyar utazik el busszal, ami kb. 12 órás utazás.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Időjárás és előrejelzés, Toszkána: news.bbc.co.uk/weather/forecast/a>.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.