Traunstein szállás és nevezetességek, hotel tipp

Traunstein

Először 2014-ben szabadnapjaimon, hétvégén és később munka keresés közben jutottam el ide. Valami sorsszerűség biztosan volt benne, és például egy utcára kilógó, bőven termő mogyoró bokorra a mai napig emlékszem. A közelben található kiváló tóparti üdülőhely miatt sokan érkeznek ide nyáron, bevásárlás és városnézés, mindenre jól fel van készülve a közel húszezer fős állandó lakosságú kisváros. Teljes területe 48,55 km². A közeli Alpok okozta zord időjárása, a körülötte lévő sötét erdők miatt lakóhelyként nem tudtam elképzelni, de sétálni jó érzés volt nyáron és ősszel a csendes utcáin, és az erdei utak is csodálatosak ilyenkor. Hegyek és tavak között egy egyedi élettér, érdekes, fejlődik a maga módján.

Keresett, gyakran foglalt szálláshelyek például:
Ferienpark Vorauf Siegsdorf ITT (42-68-81 m²-es apartman üdülő egységek 2-3-4-5-6 főre)
Parkhotel 1888 Traunstein ITT (konferencia terem, nemdohányzó, étterem)
– Hotel Rosenheimer Hof (egyágyas, kétágyas és családi szoba, egyszerű berendezés, jó személyzet)

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Traunstein szállások, hotel és apartman lista ITT – árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartmanok, kemping-üdülő, kicsi és nagy, egyszerű és modern, tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Siegsdorf 11, Wonneberg 1, Grabenstätt 3, Waging am See 4 (tópart, kemping és sok egyéb, turisztikailag fejlett), Chieming 1, Hart 1, Bergen 4, Traunreut 4, Taching am See 1, Teisendorf 2, Nußdorf és Seebruck 2. További turisztikailag kiemelt települések távolsága: Ruhpolding 12 km, Berchtesgaden 37,5 km, Bad Reichenhall 24 km és Bischofswiesen 34,1 km-re.

Összes ár kigyűjtve az internetről egy helyre, szálláshelyek listájával: Traunstein hotel szállások és kiadó apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Salzburg W. A. Mozart repülőtér (SZG) 27,8 km – Ausztria és München repülőtér (MUC) 83,4 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Budapest és Traunstein távolsága kb. 586 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 óra 45 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg díjfizetős autópályán kívül) haladva közel 10 óra (618 km), ezért is nagyon kevesen választják ezt, megéri a gyors fizetős utakon haladni, ha nem állunk meg egy éjre útközben.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Helyi turisztikai portál: www.traunstein.de/tourismus-freizeit/, kultúra és gazdaság, szabadidős programok, aktuális rendezvények, kiállítások és hírek. Sport és egyéb nem online kereshető olcsó szálláshelyek, privát szobák közvetlen elérhetőségei: www.traunstein.de/tourismus-freizeit/unterkunft-finden/.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.