Trapezaki nyaralás – szállások fórum

Trapezaki

Görögország legbékésebb édesvízi tóparti nyaralóhelyinek egyike Trapezaki (Τραπεζάκι). Kefalonia nyaralásra ajánlott helyei közül ide egyre több nemzet vendégei érkeznek.

A szálláshelyek ajánlatai közül egy a Marina-Anna Studios. Szállások olcsón akármennyi éjszakára foglalhatóak görög nyaralásunkhoz. Ezek az apartmanok nem csak a megszokott hetes vagy 9-10 napos turnusokra foglalhatóak: Marina-Anna apartmanok ajánlatai ITT – leírás és szállásfoglalás magyarul, szépek a képek, és valójában ilyen szép a valóság.

Jó online foglalható lehetőség még a Hotel Search: Lygies Studios – apartman szállás ajánlatai ITT – angolul és több más nyelven foglalhatunk ezen a profi, sokak által tesztelt díjmentes rendszeren.

Budapest és Trapezaki távolsága 1322 km, több mint 800 km-t autópályán tehetünk meg, így egy nap alatt. A legrövidebb út csak kb. 1210 km lenne, de akkor sok-sok rossz minőségű utat is érintenünk kellene.

Görögül Τραπεζάκι – zoomolható GoogleMaps műholdkép és térkép sok információval a településről és környékéről:

Közeli települések, környéke: Lourdháta, Karavádhos, Vlacháta, Spartiá, Mousáta, Pesádha, Valsamáta, Kaligáta, Klísmata, Kástron, Metaxáta és Kokoláta.

Időjárása és előrejelzések: www.myweather2.com/Holiday-Destinations/Greece/Kefalonia/Trapezaki.aspx.

Van egy másik szép hotel, ami egészen máshol egy sziget tengerpartján található, a tóparti hotel névrokona. Közvetlen elérhetősége, árai a saját weboldalán. Nem olcsó, de több éjszakára foglalva és előre fizetve már elfogadható a Trapezaki Bay Hotel – szép három csillagos szálloda saját medencével: www.trapezakibayhotel.gr.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük