Tisno szállás, apartman és hotel ajánló fórum

Tisno

1832 óta létezik itt a híd, ami összeköti a szigetet a szárazfölddel, ez nagy jelentőségű itt. A felnyitható híd nem szépsége, hasznossága miatt nevezetes a mai napig. A turizmus itt nagy fejlődésen esett át, évről évre egyre több kiadó apartmant és privát szobát tudtunk foglalni. Éttermek, bárok nyitottak, a bevásárlási lehetőségek jelentősen javultak. Állandó lakossága így is csökkent, a nyári fő szezonra (2-3 hónap) persze sokan hazaköltöznek, akik például Ausztriában és Németországban élnek többnyire vendégmunkásként.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyéni dátumokra: Tisno szállások, ajánlatok ITT. A település, a város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni, térképen is. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen több nyelven. A Hotel Plava Laguna 3*** 17 szobás közkedvelt szálloda, kettő és négyágyas elhelyezéssel. Közvetlenül tengerparti Apartment Milka, 6 fős kiadó lakás, nyaraló apartman. A Heritage Hotel Tisno 4****, a műemlék épület mini családi szállodáját nevezhetjük a luxus, az elit helyi gyöngyszemének.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Városok, települések a környékén szállások online: Vodice, Tribunj, Murter, Jezera, Pirovac, Drage, Betina, Kaprije, Hramina, Vrgada, Dazlina és Banjevci.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Zárai – Zadari repülőtér (ZAD) 40,4 km és Split repülőtér (SPU) 60,3 km.

Budapest és Tisno távolsága kb. 673 km autóval. Az utazási idő kb. 6 óra és 10 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók: [geo_mashup_map]

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Nem a látnivalói miatt keresik fel a turisták tömegei, régi temploma és a közeli zarándokhely persze fontos nevezetességei a térségbej.

Egy-egy jó partiba belecsöppenve, a laza déli hangulat jó oldalát ismerhetjük meg, ehhez itt is kell a jó társaság és a szerencse, ahogy a Balatonnál is. Turisztikai iroda: www.tz-tisno.hr. Látnivalók, szálláshelyek, közeli kirándulóhelyek, útikalauz és idegenvezetés segítség több nyelven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.