Sucre Bolívia hotel árak, Bolívia fővárosa

Sucre a kisvárosból lett főváros, Bolívia fővárosa. 270 ezer fő körüli lakosságával már egy jelentős várossá fejlődött.

Nézzen körül mindössze néhány perc alatt! Kutakodjon egy-egy konkrét dátumra az ajánlatok között! Sucre, a főváros szállás ajánlatai ITT gyorsan áttekinthetőek. Garantáltan jó árak azonnali foglalás visszaigazolás lehetőséggel, sokszor jóval a portai árak napi akciókkal. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, szoba képek, vendég vélemények, térkép és leírás is segítenek a szállásfoglalási döntésben. Kiadó apartman, panzió és drága szálloda is a kínálatban.

Sucrei népszerű szálláshelyek magyarul sajnos nem érhetőek el ilyen rendszeren.

Érdekesnek, hasznosnak találta az oldalunk? Kérjük, hogy mentse el a kedvencek közé, és mikor döntött, elkezdi a foglalását, akkor innen indítsa a foglalását! A fenti menüben található szállásfoglalás oldalunk kitér több módszerre is.

Sucre Bolívia alkotmányos és igazságszolgáltatási fővárosa (egyéb központ La Paz), egyben Chuquisaca megye székhelye. Az ország déli részén fekszik, 2750 m magasságban. Éghajlata egész évben meleg, mérsékelt.

Sucre időjárása és meteorológiai alap adatok, hőmérséklet előrejelzések: news.bbc.co.uk/weather/forecast – nagyon jól érthető BBC hír rendszerén műholdképpel kiegészítve.

Látnivalók, nevezetességei:
A szép, régi történelmi városban a bazilika mellett több más nagyon szép épület is várja a látogatókat. Angolul listák és leírások: www.lonelyplanet.com/bolivia/the-southwest/sucre/sights.

Budapest és Sucre távolsága 11156 km légvonalban az online távolságszámítóval.

A repülőjegy kereséshez jó segítség a http://www.skyscanner.hu/repuloterek/sre/sucre-repuloter.html
Repülőterek Sucre közelében:
* Cochabamba repülőtér (198km)
* Santa Cruz El Trompillo repülőtér (261km)
* Santa Cruz Viri Viru Intl repülőtér (275km)
* Tarija repülőtér (290km)
* Yacuiba repülőtér (370km)

Magyarországról, Budapestről nagyon kevesen utaznak ide, Sucre-ba. Drága és fáradtságos utazásunkat nem támogatják a tömegközlekedési eszközök sem.

Zoomolható térkép, várostérkép és a környéke GoogleMaps műholdképekkel:
[geo_mashup_map]

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés