Royal Towers Atlantis – a luxus hotel csoda-szülemény

Royal Towers Atlantis a Bahama-szigetek egy luxus szálloda, hotel csodája, komplex üdülőkomplexum. A vendégek szerint roppant drága, de ez ne szegje a kedvünk, megoldást találunk, ha a közelében akarunk lenni.

A piros linken keresztül megkapjuk a kedvezményes ajánlatok listáját magyarul, a korábbi vendégek friss élménybeszámolóit, értékeléseit: Royal Towers Atlantis szálloda szoba és apartman árai leírással ITT. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

Last minute és előfoglalás, utazás, szálloda ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Royal Towers Atlantisi minden ajánlata ITT.

A közelben van más hotel, luxus és olcsó kiadó szoba szállások, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás ITT kereshető. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok. A környéke, közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat.

5 csillagos*****:
• Royal Towers Atlantis Royal Towers Atlantis (modern berendezésű szobák francia erkéllyel rendelkeznek, kilátással a kikötőre, az óceánra vagy a kertre, CD-lejátszó és minibár biztosított, szobaszervíz és Wi-Fi áll rendelkezésre a nap 24 órájában)

Bahamák szálloda

A teljes Royal Towers Atlantisi szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell sokkal előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Hotel

Royal Towers Atlantis környéki szállások, közeli települések: Belair Estates 7.6 km 1, Cunningham 8.4 km 1, Macbride 11.9 km 1, Harbour Island 84.4 km 4 és Alice Town 96.4 km 1.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Lynden Pindling nemzetközi repülőtér (NAS) 12.7 km.

Budapest és Royal Towers Atlantis távolsága kb. 8445 km légvonalban. Hajóval és repülővel közelíthető meg. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Royal Towers Atlantis-i utazási, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Bemutató videó, luxus a köbön:
Royal Towers – Atlantis Bahamas Vacation Destination

Képgaléria, fotó ízelítő:

Pontos program és út leírások, látnivalók és nevezetességek, események, program ajánló és képek. Royal Towers Atlantis hivatalos odala részletesen: www.atlantis.com. Szálloda bemutató anyagok, videók, nagy felbontású fotók tömege.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.