Rorschach romantikus utazás, pici szálláshelyek

Rorschach neve a magyar utazók körében se ismeretlen. A Bódeni tó nyáron az igazi, ősztől-tavaszig is sokan látogatnak arrafelé összekapcsolva például egy munkát vagy családi látogatást egy wellness hétvégével, szép időben nagy kirándulással a tó körül vagy a közeli hegyekben.

Nagyon kellemes hangulattal vár minket a Mozart Hotel *** és a Minotel Weisses Rossli Hotel *** a három csillagos szállodák sorában. Egyéb szálláshelyek a svájci, német nyelvű oldalakon érhetőek el.

Gyors árlekérdezés és foglalás magyarul: Rorschach panzió, szálloda, kiadó szoba árak ajánlatok ITT – részletesen a piros linken keresztül érhetőek el a képek, leírások, térkép és a vendég vélemények.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Casale Monferrato szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlat. Kis csoportok részére a hotelkereső kínál szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

Nevezetességek kapcsán érdekes a Rorschach teszt: hu.wikipedia.org/wiki/Rorschach-teszt.

Rorschach és St. Gallen távolsága kb. 13 km mindössze.

A foglalás elkezdésekor itt egy piros linkünkről induljon el! Ha később dönt, akkor mentse el a könyvjelzői/kedvencei közé az oldalunk most!

Budapest és Rorschach távolsága kb. 901 km az online útvonal tervezővel. A hegyi utakon lehetne rövidebb útvonalat is tervezni, de a szintkülönbségek és az utak minősége miatt érdemes az autópályákat és a fő utakat választani.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok: www.tourist-rorschach.ch/index.asp?site=2&topic_id=48. Turizmus, hírek, közlekedési információk. Étterem, hajózás és sport. Hideg vizű strandja nyáron sportolásra kiváló.

Időjárása és előrejelzések: www.wetterbote.de/Rorschach_Schweiz-Wetter.html. Hőmérséklet és csapadék adatok.

Utazási témában szóljon Ön is hozzá alább, a fórumban itt mindent szabad!

Zoomolható műholdkép és GoogleMaps térkép sok információval:
[geo_mashup_map]

Fotó, igazán meggyőző kép a kétkedőbbeknek:

Rorschach Bodensee

A csodálatos naplementéivel, egy romantikus út része lehet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.