Rabat hotel szállás, utazás és látnivalók Málta

Rabat, Málta nyugati részén helyezkedik el, amely a legnagyobb területű város a szigeten. A város a Dingli-plató peremén áll. Állandó lakossága kb 11.500 fő, itt jóval kisebb a népsűrűség mint a zsúfolt/népszerű tengerparti részeken, ahol a lakosság nagy része él.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit itt olvashatjuk: Rabat szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű rabati szállások, kedvelt hotelek Rabatban:

Egyéb szálláshely kategóriákból:
– Maple Farm Bed and Breakfast (szabadtéri úszómedence, kert, terasz, poggyászmegőrzés, légkondicionálás, nemdohányzó szobák, ingyenes Wi-Fi és parkoló)
– Casa Melita (terasz, napozóterasz, gyermekfelügyelet, ingyenes parkoló)

Rabat főtere

Szálloda last minute és előfoglalás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Rabatban (Málta) szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szállodák, vendégház és diákszállás ITT kereshető. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

A teljes szállás kínálat óriási a környező településekkel együtt, kisebb olcsó panziók, villák, lakások és házak, kiadó magánszállás vendégszobák, üdülők egy részét nem kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni heteket.

Maple Farm Bed and Breakfast - Szoba

Rabat környékén szállások, közeli települések: Mdina 3, Żebbuġ 1, Attard 1, Naxxar 4, Wardija Crossroads 1, Qormi 2, San Pawl il-Baħar 12, San Ġwann 2, Msida 2, Buġibba 12, Il-Gżira 8 és San Ġiljan 47.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Máltai nemzetközi repülőtér (MLA) 8.2 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Rabat részletesen: lc.gov.mt.

Budapest és Rabat távolsága kb. 2250 km autóval, de a drága kompokon túl az ellenkező oldalon való és vad közlekedés miatt nem ajánlott európai embereknek. Angoloknak autóbérlésre jó lehetőségek adottak (előzetes, kedvezményes internetes foglalással). Az utazási idő kb. 24 óra lenne teljes Olaszországon, Szicílián keresztül. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére. Kisebb kerékpártúrákra van lehetőség a szigeteken biztonságos utakon.

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

Képek, kedvcsináló fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.