Pythagóreion: Számosz sziget nyaralás szállások, árak

Pythagóreion, Pithagório – Számosz

Számosz (Σάμος), Samos sziget sokak szerint a legszebb Görögországban. Ha ez túlzás, akkor is van benne valami kiemelkedő. Görögül Πυθαγόρειο, Európa és Ázsia határa, a török-görög határ, a maga módján teljesen egyedi hely évezredek óta. Számomra Törökország célpont volt, de 2015. után elveszítette a vonzerejét, a közelében lenni mégis izgalmas. Európa és Ázsia egyik határvidéke ez.

Ha sikeresen megérkezünk az árak nem lehet panaszunk, hiszen augusztus végére is van kétágyas szoba reggelivel napi 40 euróért, ami igazán baráti. Még olcsóbb pl.: G. Sandalis Hotel ** ITT, közel a központhoz, akár napi 30 euró/szoba/éj áron. Az ingyenes Wifi internet a legtöbb helyen alap szolgáltatás.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Pithagório szállások ITT – árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel kategória) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

A luxus árkategória egy ismert tagja a Doryssa Seaside Resort 5*****, normál és családi szobák illetve lakosztályok. Néhány dátumra jó árakon foglalható, csomag ajánlat 4 éjszakára.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Kokári, Számosz, Iréo, Kérveli, Kuméika, Pszilí Ámosz, Klíma, Ájosz Konsztandínosz, Ajía Paraszkeví, Kámbosz, Hóra és Poszidóni.

Összes ár, szálláshelyek listájával, alább kereshetően, az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda, nyaralás ajánlat lista:

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Ikaría repülőtér (JIK) 52,8 km, Lérosz községi repülőtér (LRS) 57,9 km, İzmir Adnan Menderes nemzetközi repülőtér (ADB) 69,4 km, Milas-Bodrum repülőtér (BJV) 80,9 km és Kálimnosz repülőtér (JKL) 81,0 km és Bodrum-Imsik Airport (BXN) 88,3 km

Budapest és Pithagório távolsága kb. 1772 km autóval és komppal (kompokkal) az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 27 óra fizetős autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 34 is lehet óra (1920 km). Mindenképpen fárasztó és hosszú út, amit jól megtervezve az élmények kárpótolhatnak. Repülővel éppúgy drága és hosszú út, a repülőjegyek ára átszállással néha kedvező (Aegan – Athénon keresztól), és nem kell hosszú órákat várni.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Wiki adatok, további információk a szigetekről: hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1mosz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük