Privlaka kemping, apartman és hotel szállás

Privlaka

2200 fő körüli állandó lakosságával egy átlagos település lehetne, de nyáron nagyon megélénkül az élete a turizmus miatt. A Horvát Riviéra északi csücskének is nevezik. A félszigetet három oldalról veszi körbe a tenger. Az ókor óta lakott terület. A rengeteg strand mellett több jó programból választhatunk, például: szárazföldi sportok, játékok, kerékpározás, lovaglás vagy hosszabb hajókirándulások. A Camp Dalmacija, ez az óriási kemping nagyon híres, kb. 4 hektáros területén erdő, saját medence, étterem és fagylaltozó, sportpályák teszik teljessé az üdülést.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Privlaka szállás listája és ajánlatai ITT – árak és szoba- és apartman típusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartmanok, kemping-üdülő (mobilház, lakókocsi, sátor), kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel stílus) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Hotel Laguna

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Vir és Otok Vir, Petrčane, Povljana, Vrsi, Kožino, Zaton, Vlašići, Zarići, Nin és Pedinka.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Zárai repülőtér (ZAD) 26,2 km – Zára – Zadar.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Privlaka távolsága kb. 640 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 6 óra 20 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 10 óra 10 perc (702 km).

modern apartman

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.