Potenza szállások és utazás élmények

Potenza Dél-Olaszország egy jelentős városa, a közel 69.000 állandó lakosú település, a körzete központja.

Hotel szállás kereshető, foglalható olcsóbban az interneten automatikus online rendszereken, a szállodákban közvetlenül általában drágább, mivel az nekik több munka időben.

A népszerűbb hotelek ajánlatai az olcsóbbtól a luxus négy csillagosokig: Potenza szálloda árak, összes online lehetőség összegyűjtve ITT található. – Park Hotel Centro Congressi ****, Grande Albergo Hotel ****, Hotel Miramonti ***, Hotel La Primula**** és Hotel Galassi, ill. még a közelben van a Hotel Giubileo Pignola ****. Vendég vélemények a képek és szállások leírása mellett. Panzió, diák és turista szállás kategóriától a luxus szállodák szintjéig van itt vagy a közelben minden.

A Park Hotel Centro Congressi****-ről sok jót írnak.
A belvárosi Grande Albergo **** jó lehetőség még. Kiadó apartman, privát lakás és olcsó turista-/munkászálló ajánlat is kereshető interneten.

Potenza Picena egy másik város, ott található a Hotel Torresi *** Loreto és Recanati között.

Mondhatjuk, hogy igazi olasz város, a történelmi nevezetességeinél talán csak épületei híresebbek, a fő látnivalók régi a templomok, dóm, római rom és egy-egy kastély vagy palota jellegű épület. A város elődje valójában néhány kilométerrel a mostani város mellett volt található.

Budapest és Potenza távolsága 1558 autóval. Ez komoly távolság, amit két nap alatt se egyszerű megtenni egy átlagos vasárnapi sofőrnek.

Városok, további települések távolsága:  Pignola 7.5 km 1, Tito 12.5 km 2, Picerno 14.1 km 1, Trivigno 16.4 km 1, Castelmezzano 23.8 km 2, Marsico Nuovo 24.8 km 1, Pietrapertosa 26.0 km 1, Atena Lucana 29.3 km 3, Polla 29.7 km 2, San Gregorio Magno 33.8 km 1, Viggiano 34.4 km 1 és Padula 35.7 km 1.

Repülőterek a környéken, közelében: Salerno Airport – Aeroporto di Salerno (QSR) 74.9 km és Bari – Karol Wojtyla (BRI) 98.6 km.

Potenza Olaszország

További adatok, hasznos információk utazás előtt: en.wikipedia.org/wiki/Potenza.

Időjárás és előrejelzés: weather.weatherbug.com/Italy/Potenza%20Picena-weather.html.

Potenza városa és környéke a zoomolható Google térképen, műholdképeken:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük