Port El-Kantaoui nyaralás fórum: Tunézia

A hatalmas nyaralóhely gyakorlatilag egy óváros nélküli üdülőhely. A Sousse-tól északra található város jó kikötővel rendelkezik. Itt pezseg az élet, a helyiek is nagyon büszkék erre a helyre, az andalúziai építészeti elemek különös bájt kölcsönöznek a helynek. Családi, takarékos (olcsó last minute) és luxus nyaralások helyszíne egyaránt ez a város.

Minden szálláshely elérhető ajánlatai: Port El Kantaoui Tunézia,olcsó szállás és luxus hotelek árajánlatai ITT kereshetően – Kattintson az előző piros linkre, így egyből láthatja az árakat, a keresés után részben magyarul is működik a szállásfoglalás egyénileg. Kisebb csoportok is tudnak foglalni, 5-6 szobáig működik a legtöbb rendszer fennakadás nélkül. Olcsó és gyors hotelszoba-foglalási megoldás ez üzleti úton lévőknek is.

Magyar város leírás, útikalauz alább:

A Kantaoui szó jelentése „legyen minden rendben”, ez itt látva a létesítményeket nagyon találó. Gyakori, hogy az ide érkező egyáltalán el sem hagyják a várost, ahogy én láttam az angol turisták egy része Spanyolországban, a Costa Bravan is gyakorolja ugyanezt.

Itt nem ritkák a luxus jachtok, óriási magán hajók, az egész világból érkeznek ide.

Repülőjegy irodai charter járatokon a legolcsóbb jellemzően, amit időnként a tunéziai kormány is támogat. Így Budapestből a fővárosba (Tunis) repülővel 50 ezer Ft-os oda-vissza áron juthatunk el. Menetrend szerinti járaton is lehet ez (Tunis Air) kb. 63 ezer Ft-os ár is lehet Bécsből, de ez az akciós dátumoktól jobban függ.

Utazási témában szóljon Ön is alább, a fórumban itt! Ötleteket, tippeket és véleményeket várunk.

Wiki Guide – sok hasznos info angolul: wikitravel.org/en/Port_El_Kantaoui.

Zoomolható műholdkép és Port El-Kantaoui térképe sok információval:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük