Ponza szálláshelyek: nyaralás, szép üdülés élmények

Ponza-sziget és város

Teljes területe a szigeteknek 9,85 km² mindössze, ez a kis területű önkormányzat, 3350 fő körüli állandó lakosságot számlált 2017-ben. Itt a csodálatos táj, a jó szolgáltatások együtt egy igazi kikapcsolódás, csendes üdülés képét festik elénk. Választhatunk egy közepes méretű hotelt vagy egy teljesen kieső helyen lévő üdülő villát (apartmant), ami a mi igényeinknek éppen megfelel. Egy-egy újdonság árán jó értelemben lepődhetünk meg, 4 vagy 8 éjszakára kínálnak csomagokat például a 2017. óta foglalható La casa Rosa házban itt, mesés kilátás, panoráma, a 70 m²-es két hálószobás egységekről egységesen jók a vélemények, a pároknak kifejezetten tetszett, ahogy a megfáradt üzletembereknek és családosoknak is gyerekekkel. Jó ár/érték arányok.

Sose adjuk fel a keresést, akkor sem, ha minden megtelt a számunkra ideális időpontokban! Nyílnak új helyek a főszezon közepén is, illetve lehetnek lemondások, vagy a kreativitás segít, és két helyen megosztva foglaljuk a kiszemelt éjeket (4+3, 5+7 éj).

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Ponza szállások teljes lista részletes információkkal ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

A kényelmes szálloda szolgáltatást keresők körében régóta az élmezőnyben van a Hotel Chiaia Di Luna **** ITT (a kis luxus érzés olasz fűszerekkel jól működik, a természeti környezet olykor szívdobogtató gyönyörűsége adottság, amire lehet, lehetett építkezni), a többféle szobatípus és hotel lakosztály elsősorban a párokat vonzotta ide. A reggelis szobaárait előszezonban kifejezetten barátinak nevezném. Egy mai nyugati ‘átlag’ fizetésből még a tengerre néző 32 m²-es teraszos suite is megfizethető 4 éjre, ami több mint kétszer olyan drága, mint az olcsó 18 m²-es szoba.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Terracina, San Felice Circeo, Sabaudia, Ventotene, Colonia Elena, Hermada, Borgo Montenero, Porto Badino, SantʼAlfonso, Bella Farnia, Borgo Vodice és Cerasella.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Budapest és Ponza távolsága helyett a szárazföldi Terracina távolságát adjuk meg, ami 1321 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 13 óra nagyobb részt autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 19 óra (1340 km). Repülőterek távolsága a Terracina központjától légvonalban: Róma Ciampino repülőtér (CIA) és 79,2 km és Nápoly nemzetközi repülőtér (NAP) 97,6 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? Turisztikai weboldal: www.ponzaturismo.it, kicsi és nagy kirándulások, hajós utak, élmények felfedezéséhez jó tippek. Agenzia viaggi e tour operator – címe piazzale Ammiraglio Carlo Bergamini, snc zona porto – Terracina ( LT ), INFO-LINE telefon : 0773 72 17 48 – 339 77 22 725, email: info@ponzaturismo.it.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.ilmeteo.it/meteo/Ponza.

Olasz Wiki: it.wikipedia.org/wiki/Ponza, angolul időjárási adatokkal, átlag és csúcs hőmérsékletekkel: en.wikipedia.org/wiki/Ponza. Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek: flickr.com.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Vallauris hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai napi árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok. Gyakran nagy baráti társaságok részére is ugyanez az online hotelkeresők kínál szobákat jó feltételekkel. A szép luxus szálloda lakosztálytól, a villa-üdülő privát birtokokon át az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Gyakran nagy baráti társaságok, csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel az egész világból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.