Pátrai (Pátra) szállás ajánló Görögország

Pátrai, Pátra görögül Πάτραι (Πάτρα, ógörög Πάτραι, Patrai, latin Patrae, angolul Patras) Görögország negyedik legnagyobb városa és a nyugat-görögországi Ahaia prefektúra székhelye.

Jó lehetőség egyéni szervezésű útnál a következő linken körülnézni: Apartmanok, 4, 3 és 2 csillagos szállodák ITT – Hotels in Patras, a hotelek szinte teljes kínálata nagyon jó napi árakon érhető el itt, apartmanok egyéb módon kereshetőek.

A garantáltan jól működő szállásfoglalás rendszer: Pátra szállások magyarul is ITT – a legnépszerűbbek, olcsóbb és drágább szállodák mindegyike a városban és környékén. Astir ***, Poseidon*** vagy a Olympic Star ** szálloda is.

A belvárosi rész egy kedvence a Hotel Byzantino**** – jó négy csillagos szálloda, csak 25 szobás ház, így oda tudnak figyelni a vendégek igényeire.

Görög karnevál a városban: www.carnivalpatras.gr.

Látnivalók, nevezetességei történelmi vonatkozásokkal:
en.wikipedia.org/wiki/Patras – földrajz, erődítmény és egyéb fotók, a tengerpart képe, építészet, a kikötő is a mai élet és a turizmus leírása mellett. Könnyen lefordítható online ingyenes szolgáltatásokkal az az oldal is magyarra. Ipar, kultúra és sport, a mai emberek (lakók) élete ebben a görög nagyvárosban

Budapest és Patras távolsága 1442 km. Autóval ez egy nagyon megerőltető hosszú út. Most már luxus buszos kirándulások keretében kényelmesen eljuthatunk ide is Magyarországról.

A helyi utazási irodák ajánlatai, kirándulások, programok, egyéb szálláshelyek mint apartmanok, vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak terén is hasznos lehetnek.

Közeli települések, környéke települései szállás ajánlóval: Kastellocampos 2, Rio 3, Antirrio 1, Tsoukalaíika 1, Psathópirgos 1, Kamínia 2, Kryonéri 2, Alissos 1, Nafpaktos 16, Kato Achaia 2, Lákka 1 ás Niforeika 1.

Időjárás és előrejelzés: news.bbc.co.uk/weather/forecast/2747.

Zoomolható térképe, GoogleMaps műholdképek Zoomolható áttekintéshez:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük