Mosonmagyaróvár szállások: hotel ajánló utazás fórum

A nagyjából 32500 lelket számláló Mosonmagyaróvár város Győr-Moson-Sopron megyében található. Természetes kapocs Szlovákia, Ausztria és Magyarország között a határ közelében.

Olcsó árak, last minute akciók is kigyűjtve az ajánlott szálláshely foglalási oldalakról: Mosonmagyaróvár hotelek, szállások ITT. Az árak a közvetlenül foglalható árak alatt. Szoba, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra is), kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. A legjobb árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive ellátás is kérhető. Ajánlatok az egész Európából, és távolabbi nyaralások is.

A következő piros linken keresztül megkapjuk a jó áron és ténylegesen foglalható szálláshelyek listáját magyarul. Garantáltan jó árak a felsorolt szállások esetén: Mosonmagyaróvár szállások, hotel, panzió és apartmanok ITT – szálloda, kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok is. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat.

Népszerű mosonmagyaróvári szállások, panzió és szálloda Mosonmagyaróváron:
Hotel Panorama (3 csillagos, festői környezet, közel a termálfürdőhöz)
• Jasmin Dental & Pension (panzió közel a központhoz, hagyományos étteremmel, WiFi)
• Fészek Fogadó – Pension Nest (közel a termálfürdőhöz, családi tulajdonú, légkondicionált szobák, WiFi)
• Corvina Hotel-Restaurant (Duna egyik ága mellett, szép környezet, klasszikus magyar fogások az étteremben)
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár (termálfürdő szomszédjában, szép kerttel, igényes belső tér)
• Engler Hotel-Étterem (3 csillagos házl, csendes környezetben, WiFi, ingyen parkoló)

A 2-3-4 csillagos szálloda színvonal, apartmanok kategória is online akciós árakkal. Fórum vélemények a leírások mellett. Az oldalsó hotelkereső a legjobb segítség a mosonmagyaróvári szállásfoglalásban.

Mosonmagyaróvár

Termál források, és ezeket kihasználó fürdők, hotelek találhatók itt. Szép parkok, túraútvonalak és történelmi látnivalók várják az idelátogatókat. A fogászati turizmus régóta aktív itt. Leírások, látnivalók és nevezetességeik – események, program ajánló vagy képek is a helyről. Mosonmagyaróvár látnivalói, nevezetességek részletesen: www.mosonmagyarovar.hu és hu.wikipedia.org/wiki/Mosonmagyar.

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Hegyeshalom 10.3 km 4, Dunakiliti 11.1 km 1, Hédervár 14.2 km 1, Jánossomorja 14.5 km 1, Rajka 16.1 km 1, Čunovo 19.2 km 1, Öttevény 21.0 km 1, Rusovce 22.7 km 2, Halbturn 23.6 km 1, Orechová Potôň 25.0 km 1, Vrakúň 25.4 km 1 és Jarovce 25.5 km 1. Győr távolsága az 1-es úton 39 km.

Budapest és Mosonmagyaróvár távolsága kb. 163 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 1,5 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva is egy napon belül elérjük.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel is tervezhetőek. Repülőtér távolságok a központtól: Pozsony – M R Stefanik (BTS) 34.2 km, Bécs – Schwechat (VIE) 60.8 km és Piešťany (PZY) 93.7 km.

Mosonmagyaróvári szállási témában szólj Te is hozzá itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.