Moneglia szállások, Olaszország nyaralás ajánló

Moneglia

15,42 km²-es területén az állandó lakosság mindössze 2800 fő körüli, látva a terület szépségét, van rá esély, hogy nőjön ez a szám, és ne csak a turista főszezonban, júliustól szeptemberig legyen itt nyüzsgő az élet. Ideális bázis, így írják le a nyaralás után, akik a tengerparti lazulás mellett a környék nevezetességeit, fő látványosságait is felkeresik.

Szállások magyarul vendég fórum véleményekkel, fotókkal, értékelésekkel és térképpel: Moneglia hotel, apartman és kiadó B&B szoba szállás ajánlatok ITT. Keressünk ár, értékelések vagy népszerűség szerint, a lehetséges dátumokra türelmesen, több lehetőséget is mérlegelve foglaljunk erről a linkről indulva ügyesen!

Jó szálláshelyek például:
– La Rocca Maison de Charme (2016.-tól foglalható, még kedvező árak, reggeli a teraszon, kétágyas szobák)


– Ca’ di Bianca (2016. óta foglalható, szoba 2 és 4 főre, tisztaság és kényelem, szép környezet)
Ca di Bianca - szoba

Ca di Bianca – szoba

Hotel keresés díjmentes, a vendég élménybeszámolók, értékelések sokat segítenek a leírások és a képek mellett (a piros linkre kattintva). Népszerűek itt a magánszállás apartmanok (kiadó lakás konyhával), 3-4-5 fős és nagyobb társaságok, családok esetén ez egy jobb választás. Minden kategóriából találunk jókat a belvárosban, szép és központi helyen, tengerparton, strandokhoz közel.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Lerici, Marina di Massa, Vernazza, Santa Margherita Ligure, Riomaggiore, Rapallo, Monterosso al Mare, Levanto, La Spezia, Genova, Sestri Levante, Bonassola, Deiva Marina, Framura, Casarza Ligure, Castiglione Chiavarese, Tavarone, Bracco, Piazza és Velici Inferiore.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Genova Cristoforo Colombo repülőtér (GOA) 54,4 km, Parma nemzetközi repülőtér (PMF) 91,3 km és Pisa Galileo Galilei nemzetközi repülőtér (PSA) 94,2 km.

Zoomolható térképe, GoogleMaps, műhold és 3D képek a magasból:
[geo_mashup_map]

Budapest és Moneglia távolsága 1084 km, kb. 10 óra kis forgalomban (fennakadás nélkül), ami nagyrészt autópálya, így az út hosszúsága ellenére egy nap alatt oda tudunk érni, és egy kellemes vacsora után másnap megismerhetjük a város látnivalóit részletesen.

Időjárása, aktuális hírek: http://www.accuweather.com/en/it/moneglia/213574/weather-forecast/213574.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.