Lyon szálláshelyek és utazás fórum ajánló

Lyon

Párizs után a legnagyobb agglomerációval rendelkező francia város, a Rhône-Alpes régió és Rhône megye székhelye. A Rhône és a Saône folyók összefolyásánál, Párizstól 460, Marseilletől 314, Genftől pedig 150 kilométerre fekszik. Lyon Franciaország és az Európai Unió egyik legjelentősebb iparvárosa. Lille vagy Lyon, más világ, különböző élmények várnak.

Szálláshelyek ajánlója, szobafoglalás interneten, a hotelek ajánlatainak gyors áttekintése: Minden hotel 1-2-3-4-5 csillagos szálloda online ajánlatai ITT.Minden kategória, hotelek áttekintése. Lefoglalni a piros linken keresztül kezdjük, szobát! Apartmanok (kiadós lakás), kis olcsó panzió, vendégházak és diákszállás (hostel) is a kínálatban egész évben.

Jó szálláshelyek például:
– Citadines Presqu’île Lyon (modern szobák, felszerelt kiadó apartmanok, lakások)
– Le Coeur du 6ème (kiadó szoba)

Környéke, közeli települések online szállás ajánlóval: Caluire-et-Cuire 7, Saint-Cyr-au-Mont-d’Or 1, Villeurbanne 14, Tassin-la-Demi-Lune 7, Sainte-Foy-les-Lyon 4, Écully 13, Champagne-au-Mont-d’Or 1, Collonges-au-Mont-d’Or 5, Sathonay-Camp 3, Oullins 1, Francheville 3 és Bron 12.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Lyoni szállodakereső: A környező hotelek foglalása kedvezményesen magyarul (díjmentesen). Hallgasson ránk! Központ vagy külváros, ami tetszik: Park & Suites Lyon Part-Dieu, Grand Hotel, a Boscolo First Class Hotel, Hilton stb.

Lyoni hőmérséklet előrejelzések, a város időjárása: freemeteo.com/default.asp?pid=15&la=16&gid=2996944.

Lyon is környéke a Google Maps-on, zoomolható térkép:
[geo_mashup_map]

Ez volt a szálláshelyek ajánlója, szobafoglalás kérdések és válaszok az interneten, a hotel árak gyors áttekintése. Francia városlátogatás tervezés gyorsan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.