Laško szállás árak, hegyvidéki utazás látnivalók

Laško

Kelet-Szlovéniában található település. A Hum-hegy lábánál terül el, a Savinja folyó mentén. 1227-ben említik először írásos emlékek, így kiterjedt történelmi öröksége van. Híres fürdőváros hírében állt, melyre rá is szolgált. Élmények sora vár itt a mai napig, ha nyitott szemmel járunk.

A következő piros linken keresztül megkapjuk a szálláshelyek listáját magyarul. Garantáltan kedvező egyéni árak a felsorolt szállások esetén: Laško szállások, hotel vagy apartmanok árakkal leírással ITT – szállodák, kemping-üdülő és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat.

Népszerű laškoi szállások, kiemelt hotelek Laškoban:
• Penzion Vitapark (teniszfelszerelés bérelhető a panzióban, ingyenes wifi internet, a reggeli svédasztalos)
• Vila Aina (zöldövezetben található, hozzáférést biztosít a termálforráshoz)
• Vila Monet (4 csillagos **** hotel, légkondicionált szobák, ingyenes internet hozzáférés, teraszos kávézó)
• Wellness Park – Thermana Lasko (gyógyfürdő klímával és LCD tv-vel felszerelt szobák)
• Hotel Zdravilisce – Thermana Lasko (4 csillagos **** szállás, békés tájon található a Savinja folyó közelében)

Last minute utazás, akciós árak az ajánlott szálláshely foglalási oldalakon: Laško szállás árak, hotelek ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó lakás, szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra), kis szálloda, vendégház és diákszállás ITT kereshetően. Az online árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag ajánlatok egész Szlovéniából, Európából, és távolabb.

A 2-3-4 csillagos szállodák, panziók és az apartman kategória online akciós árakkal.

Ha a férfiaknak nincs kedvük áztatni magukat, látványosságok körül bolyongani, egy sörgyárat is tartanak számon itt :), ahol lehet italozni vidáman.

Laško ital - a helyi sörLeírások, látnivalók és nevezetességeik – események, program ajánló vagy képek a helyről. Laško látnivalói, nevezetességei: www.lasko.si és Laškoen.wikipedia.org/wiki/Lasko. Sokan, jómagam is a Laško sört ismertem meg hamarabb.

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Rimske Toplice 3.5 km 3, Cilli 9.7 km 5, Žalec 12.5 km 2, Šentjur 14.4 km 1, Prebold 14.6 km 1, Dobrna 20.7 km 3, Velenje 25.0 km 2, Slovenske Konjice 25.2 km 1, Loče pri Poljčanah 26.1 km 1, Trebelno 27.0 km 1, Zreče 27.9 km 3 és Podčetrtek 27.9 km 5.

Budapest és Laško távolsága kb. 401 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 4 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva is egy napon belül elérjük.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel tervezhetőek. Repülőtér távolságok a központtól: Maribor International Airport (MBX) 49.9 km, Brnik (LJU – Ljubljana) 60.7 km, Pleso (ZAG – Zágráb) 78.7 km, Klagenfurt (KLU) 89.0 km és Thalerhof (GRZ) 95.6 km – Graz. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók: [geo_mashup_map]

Magyarországról busszal és vonattal elérhető, át kell szállnunk legalább egy alkalommal.

Laško-i kirándulási, szlovén témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.