Kelsterbach – Frankfurt Repülőtér környéke szállások

Kelsterbach a Frankfurt fő repülőtere mellett található település rengeteg átutazónak nyújt szálláshelyet hotelben.

Szállodák keresése, áttekintése gyorsan: Hotelek és panziók árai, keresés és foglalás ITT – Garantáltan a legjobb online árak a repülőtéren és környékén, díjmentes foglalás azonnali visszaigazolással.

A csak egy éjre maradóknak, akik a legalacsonyabb árakat keresik a legjobb szállásfoglalási lehetőség az összevont keresőben van: Az összes szállás ajánlat ITT rendezve kereshető.

– Az egyik legolcsóbb kedvelt szálloda a TOP Hotel Post Frankfurt Airport***, például egy 81 euro/szoba/éj kétágyas, reggelis árával sokak számára vonzó, amúgy kicsit elavult, így ideje lenne felújítani.
– Jóval barátságosabb az árai és a mérete alapján is a Fair Hotel – Nassauer Hof***, a nyári dátumokra talált 44 euros egyágyas és 49 euro-s kétágyas szobaára (reggeli nélkül) biztosan verhetetlen.
– Előfoglalással egy jóval magasabb kategória a még elérhető árkategóriában a Frankfurt Airport Mercure **** szállodája, saját kis wellness részlege is van. 69 euro/éj kétágyas reggelis árat is sikerült találni, ami nagyon meglepő ezen a környéken, itt nagyon ügyesen maximalizálják a szállodai profitot, ez egy külön szakma. Ha tudunk több hónapra előre tervezni, akkor érdemes lehet ide foglalni.
– A felsorolásból nem szabad kifelejtenünk a NH Hotel Frankfurt ****-ot, a viszonylag magasabb árai ellenére is itt megszálló üzletemberek és turisták nagy száma (és elégedettsége) mutatja, hogy modern hoteleknek ez a fajtája nagyon életképes.

Mercure Hotel Frankfurt Airport

Adatok, látnivalók érdekességek:
A város lakossága kb. 13500 fő, ami korábban volt picivel magasabb is, de jelentős ingadozások nem jellemzőek. A Majna folyó (Main) mentén találunk több szép helyet, ahol sétálhatunk vagy egy kellemes étterembe beülhetünk, szép parkos (fás) részeket is találunk. A korábban a mezőgazdaságban aktív település a vasút és az ipar fejlődésével egyre több nagy üzemnek adott helyet, így mára már nem egy vonzó, tiszta és békés városka.

A dolgozni ide érkezők jó áron tudnak hosszabb távra lakást (apartmant) bérelni. Egy ingatlan iroda ajánlata példaként ITT.

A világ egyik legforgalmasabb repülőterének weboldala: http://www.frankfurt-airport.de/cms/default/rubrik/23/23311.html.

Időjárás és előrejelzés Kelsterbach/Frankfurt repülőtér: weather.weatherbug.com/Germany/Kelsterbach-weather.html.

Zoomolható térkép:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük