Hurrá nyaralunk!

Igen ez egy film címe is lehetne, de most is egy weboldalt is üzemeltető utazási irodára gondoltunk először. Most, hogy -10 C körüli hideg van, sokkal inkább a nyaraláson jár az eszem nekem is. Minden utazási hírlevelet átnézek, és gyűjtöm a nyaralási ötleteket. Ami még mindig bosszantó, hogy az ajánlatok alatt ezt kell olvasni:

Az ár nem tartalmazza: Reptéri illeték + biztosítás, biztonsági díj, Kilépési illeték, Helyszínen fizetendő vízum…

Legalább a kötelezően fizetendő tételeket írnák bele a balgák, és fognák fel, hogy az ügyfelek egy része nem hülye, sőt egy része okos, aki elegánsabb értékesítési módnak gondolná az egyenes beszédet.

Na jó, én is az olcsót keresem, de egy 55.000 Ft-os repülőjegy árról beláthatom, hogy nem tartalmazhat még egy hetes félpanziós üdülést is „ingyen”.

Belföld vagy külföld? Erre az 2010-es Utazási Kiállítás is jó választ adhat.

Külföld: http://www.utazas.hungexpo.hu/kiallitoi-lista&kl_mode=tematika&tema=3.&#talatatok

A hihetetlenül finoman csábító Ausztriát mindenkinek ajánlom idén is, jó kapcsolatokkal és egy kis szerencsével egy életre szóló élményt szerezhetünk magunknak és családunknak/barátainknak. Még a nyaralási főszezon előtt a hegyi kirándulások kedvelőinek Svájc lehet csodálatos feltöltődés helyszíne.

Belföld és minden téma: http://www.utazas.hungexpo.hu/kiallitoi-lista&kl_mode=tematika&tema=1.&#talatatok, az élményfürdők és a wellness hotelek idén is népszerűek lesznek, mert a családok sokszor nem kockáztatják a vízparti nyaralást félve az esőktől, így egy picivel drágábban egy biztosan profi büféasztalos és fedett medencés helyet választanak a kiválasztott 7 éjszakára. A legtöbb hely elfogadja az üdülési csekket, így ráadásul egy pici tudunk spórolni is, mert nem kell mindent a drága készpénzünkből rendezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük