Hilton hotelek luxusa, szálloda kalauz

Milyenek a Hilton hotelek? Melyikekbe érdemes foglalni, és hogyan kaphatunk jó online vagy csoportos offline kedvezményeket?

A Hilton hotelek a világ nagy részén megtalálhatóak, több mint 500 ház 6 földrészen. Ennek a különleges családi vállalkozásként indult brand-nek a csapata olyan jó munkát végzett, hogy most már komoly VIP vendégkörük van, ami komoly üzleti érték a nevüket bérlő szálloda tulajdonosok nélkül is.

Te is nézzen körül gyorsan! Szálloda ajánlatok, teljes árlisták kereshetően ITT. Garantáltan a legjobb árak, és a többi szálloda árát is láthatjuk leírással és képekkel a környéken.

A szállodák keresése az interneten ma már több rendszeren keresztül is hatékonyan elvégezhető. Az utazási fórumokon a korábbi vendégek véleményei, értékelései mellett az utazási dátumuk is olvasható, ami nagyon hasznos információ lehet. Itt a jobb oldali kereső doboz előnye, hogy ott magyarul tudunk foglalni is. Részletes térképek és fotók, üdülési jogok, kedvezmények, klubtagságok, tényleg számtalan helyen feltűnik a Hilton márkanév.

2010-ben a következő országok szállodái között találhattuk meg őket:
Algéria, Argentina, Ausztrália, Ausztria, Bahamák, Barbados, Belgium, Brazília, Bulgária, Kamerun (Cameroon), Kanada, Kína, Kolumbia, Costa Rica, Horvátország, Ciprus (Cyprus), Csehország, Dánia, Dominika (Dominican Republic), Ecuador, Egyiptom, El Salvador, Etiópia, Fiji, Finnország, Franciaország, Francia Polinézia (French Polynesia), Németország, Görögország, Guam, Honduras, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Jamaica, Japán, Jordánia, Kenya, Kuwait, Luxembourg, Malaysia, Maldív szigetek, Málta, Mauritius, Mexikó (Mexico), Namíbia, Hollandia, Holland Antillák (Antilles), Új-Zéland, Nicaragua, Nigéria, Norvégia, Omán, Philippines, Lengyelország, Portugália, Puerto Rico, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Seychelles, Singapore, Szlovákia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Sri Lanka, Svédország, Svájc, Tanzánia, Tájföld, Trinidad, Törökország, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült-Királyság (Anglia, Skócia, Wales), USA – Amerikai Egyesült Államok, Vietnám

A leghíresebb között a következő városokban kutakodhatunk: New York,

A luxus szállodák lenyűgöző világa ügyesen csábítja a tehetős vendégeket, olykor persze szinte üresek a házaik, de ilyen az élet, nincs mindig szezon, konferencia vagy céges felső vezetői kikapcsolódás a „The Hilton Family of Hotels” házaiban.

Barátságos légkör jellemző rájuk, ami az üzleti és a kikapcsolódásra vágyó vendégkörnek is vonzó.

Hilton további brandek, márkák: Conrad Hotels & Resorts, Hampton Hotels, Home2 Suites by Hilton, Doubletree, Hilton Garden Inn, Homewood Suites by Hilton, Embassy Suites Hotels, Waldorf Astoria

„Gondolkozz okosan, dolgozz jól, egyél jókat, maradj fitt!” Ilyen szlogennel is bombázzák az érdeklődőket.

A Hilton alapszolgáltatásokon felül kérdés lehet, hogy szabad-e állatot bevinni egy adott házba vagy a szobába. Ezekre és minden egyébre weboldalakon, emailen vagy telefonon is választ kaphatunk.

Hogyan indíthatunk szállodát Hilton névvel? Mik a követelményeik?
Conrad N. Hilton az alapító első gondolatai (1919 Cisco Texas) után még sokat finomítottak, fejlesztettek a rendszeren. A legnagyszerűbb vendéglátás gondolata és az emlékezetes utazási élmények szerencsére az egész világon egyre népszerűbbek.

Történeti időrend, a cég és a név történetéből:

A Hilton története, mérföldkövek

A Hilton története, mérföldkövek

Hilton.com – Kb. 184 ezer hotelszoba világszerte.
Doubletree.com
Embassysuites.com – 48 ezer lakosztály
Hampton.com – Kb. 155 ezer szoba
Hgi.com
Hiltongrandvacations.com
Home2suites.com
Homewoodsuites.com
Waldorfastoriacollection.com

VIP kategóriák: Blue, Silver VIP, GoldVIP, DiamondVIP,
HHonors
Nyaralási csomag ajánlatok
Autókölcsönzés
Néhány utazási partnerük, repülőjáratok:
Aeromexico, airberlin, Air Canada, Air China, Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon
Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Continental Airlines, Delta Air Lines,
Etihad, Flying Blue (Air France/KLM), Global Pass, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, Jet
Airways, LAN, Malaysia, Airlines, Mexicana Airlines, Midwest Airlines, Miles & More
(Austrian Airlines, Lufthansa and Swiss), Northwest Airlines, Qantas Airways, Qatar
Airways, Saudi Arabian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Southwest
Airlines, TACA, THAI Airways International, United, US Airways, Virgin Atlantic Airways
o American Airlines, Amtrak, Hawaiian Airlines, Mexicana Airlines, South African Airways,
Virgin Atlantic Airways

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük