Hall im Tirol szállások: Ausztriában jó hotelek

Hall im Tirol

Hall im Tirol

Szállások, nyaralás, síelés, kikapcsolódás és kirándulások vagy síelés? Vár minket a térség Ausztriában. Az aprócska kisváros ingen sűrűn lakott, 5.51 km²-es területén 13800 fő körüli az állandó lakosság, erősen érződik a nagyváros Innsbruck hatása minden tekintetben. A nagy forgalmú autópályán utazók is gyakran megállnak itt.

Budapest és Hall im Tirol távolsága kb. 720 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 7 óra 10 perc autópályákon haladva (jó időben, fennakadás nélkül). Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 11 és fél óra (719 km), fárasztó és hosszú út.

Hotel foglalás magyarul, a népszerű szállodák ajánlatai: Hall im Tirol és környéke szállásai ITT – jó wellness és nagyon szép házak, olcsó kedvezményes ajánlatok.

Szállás lista a kereséshez: Hotel Goldener Engl **** Hall In Tirol, Gartenhotel Maria Theresia ****, Parkhotel Hall **** és a Austria Classic Hotel Heiligkreuz (nem utolsó sorban, ő az egyik legnépszerűbb szálloda itt). Itt találjuk még a Gasthof Badl *** és a Gasthof Schatz ** házát, a közelben a Haus Trettler (Mils bei Hall in Tirol). Kiadó házak, nyaralók (pl. Villa Fussenegger vagy a Haus Viertl), szobák, lakások (Ferienwohnung Stock) stb. Haus Eliskases, Tollinger Hütte vagy a Haus Fischler Ilse név szerint. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre.

Itt nézzen körül a szállások ajánlatai között! Hall im Tirol, szállás ajánlatok hotelekben, vendégházakban, a teljes lista kereshetően ITT. Garantáltan jó online árak, jellemzően jóval a portai (lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen!

Közeli települések, környéke még (Hall in Tirol közelében, környékén szállás ajánlóval falvak és városok): Wattens, Volders, Tulfes, Gnadenwald, Mils, Innsbruck, Absam, Arzl, Scharnitz, Aldrans, Rinn, Sistrans 7.5 km 2, Lans 7.5 km 3 vagy Wattenberg szállások.

Repülőterek távolságok a központtól légvonalban: Innsbruck repülőtér (INN) 12,8 km.

Élménybeszámoló, látványosság és utazás:

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környéke GoogleMaps műholdképen:

Látnivalók, nevezetességei:
Rathaus (városháza), talán ez az egyik legszebb Tirolban, gótikus tető, címerek díszítik. Nyugati része az ún. Königshaus, ezt 1406-ban IV. Lipót herceg adományozta a városnak.

St. Nikolauskirche, ettől keletre áll a St. Magdalena-templom, a Mönchengasse vezet a várhoz (Burg Hasseg). A várban öregtorony, Münzerturm, a város jelképe. Középkori hangulata szerencsére megmaradt.

A történelméből:
Ennek a városnak a fejlődése a sóbányászattal kötődött szorosan össze, ezt a tevékenységet 1244-ben említik először az írások és 1967-ben fejezték csak be. A Habsburgok számára a só volt az egyik legjelentősebb jövedelemforrás.

Látnivalók, turisztikai információk, programok és egyéb szálláshelyek a hivatalos oldalon elérhetőségekkel együtt: www.hall-in-tirol.at. A bővebb szállás lista több vendégházzal (Gasthof, Ferienhaus, Privatvermieter, Zimmer frei, Ferienwohnung): www.regionhall.at/de/vermieter/.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

2016-os kiváló filmecske, a történelmi belvárost és az körben található óriási hegyeket jól láthatjuk a drón légifotókkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük