Golte sípálya, síelés élmények és hegyi szállások

Golte

Ha tél, akkor napszemüveg mindenképpen (és/vagy síszemüveg). A sípálya rendszer és környéke kiváló kirándulóhely, így télen és nyáron egyaránt érdemes meglátogatni. A szlovéniai hosszú hétvégés körutazás talán az egyik legjobb tavasz végi (nyár eleji) program, hiszen változatosságával maradandó élményt nyújt. Az 1150 és 1569 méter közötti magasságon található pályák kedveltek a hobbi sportolók között. Az amatőr síelést kóstolgatók persze meg fognak lepődni itt, ha a helyi kisgyerekek nyomába akarnak érni, ők talán síléccel születtek, annyira ügyesekké vált és válnak 8-10 éves korukra. Volt már itt salsa táncos sítábor, és még lesz sok móka, abban biztosak lehetünk.

A környéke szállás ajánlatait bármely konkrét időszakra gyorsan ki tudjuk gyűjteni. A teljes internetről az alábbi rendszer minden akciós ajánlatot összegyűjt, amelyeket ár és népszerűség szempontjából is tudunk rendezni:

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Golte szállások, ajánlatok ITT. Golte települése és környéke, hotelek, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Érdemes az alábbi szálláshelyek ajánlatait átnézi például:
– Hotel Planinka – Ljubno ob Savinji 3 csillagos szálloda (szép és tiszta épület, kiváló vendéglátó személyzet)
– Tourist farm Kolar (2-3-4 fős szobák, grillezés lehetőség, vendégszeretet)

A térség fő települései: Mozirje 14, Ljubno 13 és Topolšica 2 szálloda / szálláshely jelenleg (2016-ban).

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Budapest és Golte távolsága kb. 421 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 4 óra szinte végig jó autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 7 óra (~430 km).

Tánctábor síeléssel, avagy sítábor salsa-val:

Nemzetközi hegyi tánctábor, kizomba, bachata és salsa hóval, síeléssel összekötve télen: www.mdance.fr/page/57048-salsa-ski-2017, 2017. Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A sport programok sorában kiemelten kedveltek itt, katalógusokban, reklámokban is szerepelnek: lovaglás, kerékpározás, túrázás, kenuzás, kerékpárkölcsönző, gyermek és felnőtt játszótér, síelés, horgászás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.