Generator Hostel Berlin: ifjúsági szálló vélemény

Olcsó szállást akarsz Berlinben? Megfelel a modern diákszálló stílus? Akkor van megoldás kimondottan jó minőségben jó közlekedéssel a belvároshoz és a repülőtérhez. A jobb oldalsó szálláskeresőt próbáld ki először itt, és utána még pár tippet adunk, a fenti menüben szálláskereső tipp fület ajánljuk.

Európa szállás kínálatának egy új, olcsó turista árkategóriában jeleskedő színfoltja a Generator Hostels, véleményünk szerint példamutatóan jók ők Berlinben.

Berlin, London, Dublin és Koppenhága városaiban tudunk kimondottan olcsón lakni akár hosszabb időszakra is, ha időben foglalunk.

Az emeletes ágyak kényelme megfelelő, és nyilván nem akarunk a zaj miatt reklamálni egy berlini utazás során, amikor naponta 12 eurót fizetünk, élvezzük a közeli olcsó áruházak és éttermek szolgáltatását a belvárostól néhány kilométerre, reggelire egy 7 eurós menüt befalunk, tehát összesen 5 eurót fizettünk a szállásért, ami bőven megfelel a nyugat-európai elvárásoknak.

Szobafoglalás a fenti linken vagy az oldalsó keresővel indítható, a további kedvezmény és foglalási trükkök és ingyen éjszakákról emailen tudunk információt küldeni.

Városnézés, munka, nyelvtanulás esetén is sokan választják a Generator Hostel-ek szolgáltatásait.

A hamburgi Generator hostel is megnyílt 2011-ben. 2013 májusra tervezték a Berlin Mitte Generator Hostel megnyitását. Szintén szép, tisztaságra törekvő olcsó, trendi és fiatalos szálláshely.

Az ár tartalmazza az ágyneműt és egy törülközőt, korlátlan Wifi internet használatot, ami nagyon jó lehetőség, mivel a gyorsan elvégezhető informatikai táv-munkát se kell halogatnunk, így minden gyönyörűen haladhat, fejlődhet miközben önfeledten utazgatunk Európában.

Képek, fotók hosszas élménybeszámoló helyett:

2011-ben (10-)12 (nyolcágyas) 20 (négyágyas), 26 euró/fő/éj (kétágyas akciós) áron lehettünk vendégei szép és mozgalmas ház 4-6-8-10 ágyas szobáinak. Egy 4 fős családnak kimondottan mesébe illő ár ez a hotelekhez képest. A szobában van egy kis mosdó egy tükörrel, a közös WC-k és a zuhanyzók pedig tiszták, ami a legfontosabb cél a szállásadó tulajdonosok szemében is. 2012-től 14 eurótól indultak az árak. A privát fürdős kétágyas szoba 21 euro/fő/éj kedvezményes ára 2013 előszezonára kimondottan csalogató volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük