Dellach im Drautal és környéke utazás, szállások keresése

A 600 méter körüli magasságban fekszik Dellach im Drautal. A nagyon régi történettel rendelkező település, jó kiindulópont különböző kirándulásokhoz. Nem azonos a Millstatt tó és a 111-es út mellett található másik Dellach nevű településsel.

Dellach im Drautal szálláskereső: Apartman, hotel, panziók és vendégházak, minden szálláshely összes ajánlata ITT kereshetően együttBerg im Drautal stb. közeli települések.

Gyors árlekérdezés és foglalás magyarul, garantáltan kedvező árak azonnali visszaigazolással: Dellach környéki szállások, szálloda és vendégház ajánlatok ITT – A piros linkre kattints!

Konkrét települések a környéken, a közelben sorban: Döbriach 15, Rothenthurn, Millstatt 48, Radenthein 9, Pattendorf Kaning, Zlan, Fresach 2, Feld am See 9, Spittal an der Drau 8, Seeboden 41 és Feistritz an der Drau.

Fotók, kedvcsináló képek:

Glocknerhof Hotel, Almgasthof Fichtenheim, Holiday Hotel Sunshine vagy a www.gailbergerhof.com – *** pension – apartments – café GAILBERGERHOF *** OBERDRAUBURG / CARINTHIA. Olcsó és normál, középkategória az árak tekintetében.

Van még itt jól felszerelt, szép kemping-üdülőhely a sok kiadó szoba mellett: www.camping-waldbad.at, kemping, strand stb. nyaralás lehetőségek.

Hivatalos oldal: www.dellach-drau.at.

A közeli Weißensee egy komoly látnivaló www.weissensee.at, a komoly növényvilág, a tó, a természet, a parkok együtt csodás tájat varázsolnak elénk.

Egy másik Dellach: http://www.dellach.at.

Budapest és Dellach im Drautal távolsága kb. 590-600 km az online útvonal tervezővel.

Időjárása és előrejelzések: http://weather.uk.msn.com/region.aspx?wealocations=Carinthia – Ausztria és környéke.

Zoomolható műholdkép és térkép sok információval egyre jobb minőségben érhető el az interneten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük