Costalegre szálláshelyek

A Csendes-óceán mexikói partjai közül szinte minden kétséget kizáróan Costalegré-nél a legszebbek a tájak. A kilencvenes években elnöki rendelettel nyilvánították ökológiai és turisztikai területté, attrakcióvá.

A piros linken keresztül megkapjuk a ténylegesen foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit is itt olvashatjuk: Costalegre szállások, szálloda vagy apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok is. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Costalegrei szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok is.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű Costalegrei szállások, kiemelten kedvelt hotelek Costalegre ban:
• 5*****: Las Hadas Golf Resort and Marina (Santiago városban, étterem, bár, 24 órás recepció, fitneszközpont, fallabda, szabadtéri úszómedence)
• 4****: La Quinta Posada Real Costa Alegre (Cuastecomate városban, teniszpálya, játszótér, szabadtéri úszómedence, pénzváltó, autókölcsönző)
• 3***: Hotel La Posada (Manzanillo városban, bár, 24 órás recepció, kert, széf, légkondicionált, étterem)
• 1*: Pacos Hotel (Los Pascuales városban, kápolna, légkondicionált, privát strandszakasz, étterem)
• Egyéb: Majahuitas Resort (Quemaro városban, étterem, bár, 24 órás recepció, széf, privát strandszakasz)

Costalegre Las Hadas Golf Resort and Marina

A teljes Costalegrei szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem is kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Costalegre környéki szállások: Manzanillo 29, Santiago 1 és Miramar 2 .

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Lic Miguel de la Madrid Airport és Playa de Oro International Airport.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Costalegre részletesen: Csodálatos partvonala 160 km hosszan helyezkedik el a Manzanillo Colima kikötő és Puerto Vallarta között. Costalegre a következő településeket foglalja magába: Cihuatlán, La Huerta, Tomatlán és Cabo Corrientes. A partjai pedig a következők: Bahia de Navidad, Bahía de Tenacatita, Costa Careyes, Bahía de Chamela, Costa Majahuas és Cabo Corrientes. Strandok a közös neve „Costalegre”. Az éves átlagos éghajlati 25 és 27 ° C.
A változatos vízi sportok és szárazföldi tevékenységek várják az ide látogatókat. Különleges kultúra, változatos egyedülálló szépségű tájak teszik különlegessé az itt töltött időt. A partvonal honlapja: www.costalegre.com.

Budapest és Costalegre távolsága kb. 10726 km légvonalban. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Costalegre

Costalegre-i utazási, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük