Bécs kártya – tömegközlekedés és kedvezmények

A Bécs kártya (Wien Karte vagy Vienna Card) a bécsi tömegközlekedés korlátlan használatára, kedvezményes múzeum belépők (jegyek) vásárlásához, látnivalókhoz és színház belépőjegyekhez, éttermi és kávéházi kedvezményekhez használható. Néhány üzlet is kínál kedvezményt. Gyermek (max. 15 éves) és felnőtt is megvásárolhatja. Most a 3 napos ár 5460 Ft az utazási irodában megvásárolva. Az ára abszolút jó, aki szeretné jól megismerni Bécset 3 nap alatt, annak ezt szinte kötelező beszereznie.

A 3 napig (72 óra) érvényes kártya a hivatalos oldalon németül: www.wien.info/de/reiseinfos/wien-karte. Magyarul a kedvezményekről (~210 éle 2011-ben): www.wien.info/hu/travel-info/vienna-card, pl.: reptéri transzfer kedvezmények, A Bécs-kártya használati útmutatóját megtalálja a 120 oldalas kuponfüzetben, amelyet a Bécs-kártya (Vienna Card) minden vásárló ingyenesen.

A Bécs kártya18,50 az eurós ára, ami kb. 5000 Ft, volt a 270 forintos árfolyamon.

Bécs szállás kedvezmények, hotelek és apartmanok ajánlója.

Online rendelésnél a postázási költséget is felszámolják (Min. 2 euró).

Hol vásárolható meg a Bécs Kártya? Repülőtéren, pályaudvarokon, sok hotelben is beszerezhetjük könnyedén. Utána miénk a kényelem, és Ausztria fővárosának megannyi luxus érzést közvetítő részét bejárhatjuk kedvező áron a tömegközlekedéssel (tiszta, átlátható). Egy jó térkép és némi felkészültség után gyorsan megtanulhatjuk a bécsi tájékozódást, utazási-útvonal tervezést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük