Bayreuth hotel ajánló, szállás keresés Németország

Bayreuth ismert város Németországban, jelenleg 71 ezer fő körüli az állandó lakossága. A Roten Main partján, a Frank-Svájc és a Fichtel- hegység között fekszik. A világ zenekedvelői Wagner városaként tisztelik, nevéhez fűződik a város híres operaházának, Festspielhausnak a megépítése. Bajorország északi részén egyedi élményt nyújthat egy városnéző körutazáson.

Szállodakereső, díjmentes online egyéni foglalás, szállások magyarul is foglalhatók, vendégházak, panzió és minden egyéb is: Bayreuthi hotelek kedvezményesen ITT magyar foglalással, apartman, diákszállás és hotel szobák, garantáltan jó árak a városban és a környéken. Térkép, fotók és vendég vélemények is segítik a döntésünk.

Ismertebb 3-4 csillagos szállodák: City Partner Hotel Bayerischher Hof ****, Arvena Kongress Hotel ****, Ramada Hotel Residenzschloss ****, Accent Hotel  ***, Waldhotel Stein ****, Hotel Goldener Hirsch ***, Grunau Hotel  **** és a Hotel Restaurant Lohmühle  ***. Ilyen nagy választékból a legtöbb időszakra könnyű feladat az internetes szobafoglalás.

Olcsó szállások, több jó akciós napi ár: Brauereigasthof Goldener Löwe **, Gasthof Zum Brandenburger **,

A bayreuthi szálláshelyek keresése ma már egyszerű. Ön is nézzen körül online kereséssel! Keressen a jó dátumokra az ajánlatok között! Bayreuth összes szállás ajánlatainak keresése ITT gyorsan lehetséges. Az online foglalás díjmentes, és garantáltan a kedvező árakat kapjuk.

Még olcsóbb, diák szállás, hostel kategória: 17,6-28,1 euró/fő/éj: www.jugendherberge.de/jh/bayern/bayreuth/. Apartman és lakosztály lehetőségekről is érdeklődhetünk a recepciókon.

Bayreuth látnivalói, nevezetességei:
Haus Wahnfried, Liszt Ferenc háza, Neues Schloss (Új Kastély), Markgrafenbrunnen, Stadtfarrkirche (gótikus templom), Altes Schloss (Régi Kastély), Markgräfisches Opernhaus (Őrgrófi Operaház), Festspielhaus (Júliusban-augusztusban a Wagner- fesztivál színhelye), Fantasie- kastély.

Budapest és Bayreuth távolsága 807 km az ajánlott autó utakon az útvonal tervező segítségével, ez nagyrészt autópályát jelent. Utazni repülővel is lehet, ami gyors, kényelmes és drága. Vonattal és busszal is lehetséges az utazás a közeli nagyvárosokba.

Bayreuth időjárása: www.weathercity.com/de/bayreuth/.

Bayreuth Zoomolható térkép, GoogleMaps műholdképek:
[geo_mashup_map]

Közeli települések, városok szállás ajánlóval: Warmensteinach 14, Bischofsgrün 8, Kulmbach 8, Bad Berneck im Fichtelgebirge 7, Kirchahorn 3, Wirsberg 3, Neudrossenfeld 2, Pittersdorf 1, Goldkronach 1, Trebgast 1, Schnabelwaid 1 és Thurnau 1 db.

Nagy repülőtér távolsága légvonalban a belváros központjától: Nürnberg repülőtér (NUE) 61,9 km.

Bayreuth és Budapest távolsága autóval 804 km, ami körülbelül 7 és fél óra autózás részben fizetős autópályákon Ausztrián keresztül. Csehországon és Szlovákián keresztül 783 km, ami időben kb. ugyanannyi ideális esetben, nagy forgalomban akár egy óra eltérés is előfordul.

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés