Athéni látnivalók és bolondozás videó, plusz képek

Athéni látnivalók között

Egy 5 napos utam után szabadon. No comment. Szeretem magam :)). Nézzétek a videót, amit már nem csak ismerőseim ismernek. A videó csak 1-2 napot/momentumot idéz fel, a kamera nem követte minden lépésem :)).

Hotel, szállás kereső, egyéni és kis csoportos utazáshoz ajánlatok: Athénban is igaz volt, ha nincs minek örülni meglepetés szerűen, akkor örüljünk annak, ami van. Narancsok, kolbászok vagy az óriási fahéjak a piacon. A parkok itt is szépek, és jobb ott lenni mint a zsúfolt belvárosban vagy a nagyon afrikai jellegű koszos városrészekben.

Olcsó volt a repülőjegy, olcsó volt a szállás a csirkés pita szendvics (kebab) még a gyros-nál is jobb volt, így 2 euróból meg lehetett vacsorázni. Az ABC-ből az olcsó ásványvizet is sikerült beszerezni.

Athénban sportoltam is egy kicsit, felmentünk egy szép hegyre/kilátóba. Voltunk a csúnyácska, de óriási kikötőben, láttuk az ottani „Rózsadombokat”, a tüntetőket eltakarító rohamrendőrök serege a hotel előtt komoly látvány volt. Mi a durva részét megúsztuk az athéni tüntetésből:  index.hu/gazdasag/vilag/2010/05/05/eldurvult_az_atheni_tuntetes_harom_halott/ – kukákat gyújtogattak, de a belvárosi részen akkor gyorsan oszoltak.

Itt olcsón lehet élni, de az óriási nagyra hízott lakosság, szegénység és a nagy munkanélküliség miatt egyes részeken kimondottan félthetjük a bőrünk. Budapest a béke szigete és egy vidéki dániai kisváros hangulatát hozza Athénhoz képest… A szórakozóhelyek se voltak olyan barátságosak mint itt. A kultúra még ok, de görögül nem tudtam…

Képek, élmények az élménybeszámoló látnivaló fotó tárból:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük