Vigo szállások keresése magyarul gyorsan

Vigo egy nagy spanyolországi kikötőváros. 297 ezer fő körüli lakosságával a top húsz spanyol város egyike. A város a galíciai autonóm közösség legnagyobb városa, Pontevedra tartományban található közel Portugália határához.

Vigo hotel ajánlatai, minden szállás kategória: Vigo hotelés minden szálláshely ajánlatai ITT – 35 ház ajánlata – az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. A vigoi szálláshelyek sok-sok ajánlata ár, távolság szerint is rendezhetően. Apartman (kiadó privát lakások és házak), panzió és olcsó ágyak is a kínálatban a turista, hostel (diákszálló, munkásszálló hostal) kategóriától a luxus, drága szálloda szobáig minden együtt fotókkal és vendég véleményekkel.

A központ és a külvárosi részek, autópályák népszerű szálláshelyei magyarul Vigo szállás, hotelek és apartmanok ajánlatok ITT – vendég vélemények, leírások és fotók a profi rendszeren. Kiadó lakás, apartman-villa vagy ház.

A város ismertebb, népszerűbb szállásai: a Tryp Los Galeones Hotel Vigo **** szép négy csillagos szálloda, Husa Ogalia Hotel egy olcsóbb 2 csillagos szálláshely, még olcsóbb az 1 csillagos vendégház Recamar Hotel Vigo és a 2 csillagos Hostal Casais háza közel a belvároshoz, kb. 2 km a távolsága mindössze. A hotel szállás foglalást segíti térkép, leírás és fotó galéria.

Városok, környéke települései szállás ajánlóval még: Moaña 6.2 km 2, Cangas de Morrazo 6.6 km 6, San Adrian de Cobres 9.2 km 1, Hio 10.3 km 2, Bueu 10.8 km 2, Redondela 11.1 km 1, Nigrán 12.4 km 4, Santa Cristina de Cobres 13.1 km 1, A Carrasca 13.5 km 2, Sabaris 15.7 km 2, Vilaboa 16.4 km 2 és Marín 16.8 km 2.

Repülőterek távolsága a központtól: saját repülőtér a Peinador (VGO) 7.4 km, közeli repülőtér még: Santiago de Compostela (SCQ) 77.8 km.

Budapest és Vigo távolsága 2937 km. Az óceán spanyolországi partjáig ilyen óriási távolságot kell annak megtennie, aki autóval vagy busszal utazik.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események és programok:

Vigo egy régi történelmi város, már a római időkben is lakott volt. A város folyamatosan növekvő lakossága is mutatja, hogy itt vonzó, aktív közösségi élet is zajlik. Színes kulturális és sport élete miatt kevesen unatkoznak. Híres épületek és városrészek: Casco Vello, történelmi belváros, Santa Maria de Vigo katedrális (1816–1836) , Puerta del Sol, Principe utca, román kori templom: Santa Maria de Castelos (12. század century), Church of Santiago de Bembrive, a San Salvador de Coruxo temploma szintén a tizenkettedik századból származik.

VigoÉrdekes múzeumok: Naturnova, hajózási / tengerészeti múzeum, modern művészeti és a Castrelos

Időjárása és meteorológiai előrejelzések: news.bbc.co.uk/weather/forecast/3054.

Nagyon kellemes itt az éghajlat, télen sincs nagyon hideg a tengerparton: en.wikipedia.org/wiki/Vigo#Climate.

Zoomolható műholdkép, térképen a város és környéke, közelről Vigo várostérkép, részletes utcatérkép szintig:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük