Trump szállodái, hotelek és apartmanok ajánló

Donald Trump lett az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke a 2016-os választásokon novemberben, a bulvárt és az internetet is jól kezelte, így csapatával a választók bizalmába férkőzött. Tüntetni ellene, vagy bármi ellen, hasztalan. Valamiért küzdeni, elérni valami szépet, az igen.
Trump 2016

Ha ismernénk a kampányra költött dollár milliárdok az USA-ban, akkor hevesen dobogna a szívünk. Sőt, csak az ottani kis-értékű adományok összegéből is választást lehetne nyerni sok országban, az biztos.

Donald Trump szállodái, golfpályái és néhány egyéb vállalkozása most megfizethetetlenül nagy marketinghez juthat. Az üzleti körökben eddig is nagyon ismert név most történelmileg fontos lépésekben lehet főszereplő. Az irodaház üzlet vagy éppen a valóságshow-k legyenek más weboldalak témái, mi elsősorban maradunk a nevezetességeknél és a szálláshelyek elemzésénél.

Nézzük mit sikerült alkotni a szálloda piacon hosszú évtizedek alatt. Az amerikai luxus hotelek világába kalauzoljuk el kedves olvasóinkat most.

Amerikai Egyesült Államok hotel lista, egyértelműen luxus, elit turisztikai szegmens:

NEVADATrump International Hotel™ ITT Las Vegas
NEW YORKTrump International Hotel & Tower® New York
NEW YORKTrump SoHo® New York ITT
VIRGINIA Albemarle Estate at Trump Winery
Trump International Hotel & Tower Toronto ITTKanadaToronto
D.C.Trump® International Hotel Washington, D.C.
FLORIDATrump National Doral® Miami
HAWAIITrump® International Hotel Waikiki – Hawaii
ILLINOISTrump International Hotel & Tower® Chicago

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A fő további fő Trump ingatlanok a világban helyileg: India, Fülöp szigetek, Isztambul (Törökország), Uruguay és Panama.

Útleírás részletek, látnivalók és nevezetességek, hírek, képek. Miért jó ide foglalni? Ebben segítenek a fő foglalási rendszerek.

Egy hozzászólás a(z) “Trump szállodái, hotelek és apartmanok ajánló” bejegyzéshez

 1. Incentive utazás szakértő Szerző

  Október végi hír. Micsoda!? A bulvár képes a leggazdagabbakat is átverni, egy időre legalábbis.

  “Bár a Trump Hotels vezetősége tagadja, hogy a lépésre azért került sor, mert Donald Trump két kézzel vágja maga alatt a fát, az üresen kongó szállodai szobákra nehéz más magyarázatot találni.
  A Travel + Leisure nevű weboldal értesülései szerint a Washington D. C.-ben nemrég megnyílt Trump International Hotel lakosztályainak árai 500 dollár alá estek, miközben a város csaknem minden ötcsillagos luxusszállodája teljesen megtelt a Nemzetközi Valutaalap konferenciájának idejére. Ráadásul Trump mexikóiakra tett megalázó megjegyzései miatt két sztárséf visszalépett attól a szándékától, hogy éttermet nyisson a republikánus jelölt nevét viselő hotelben.
  Scion bölcsei
  Eric Danziger, a Trump Hotels vezérigazgatója közleményt adott ki, hogy a vállalat újonnan megnyíló szállodáit nem a New York-i ingatlanmogul neve fémjelzi majd. A fiatalabb utazókat megcélzó hotelek ugyanis a Scion nevet viselik majd.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.