Sinalunga – Rigomagno szálláshelyek: toszkán dombok között

Sinalunga szállások olcsótól a luxusig: Sinalunga ajánlatai összegyűjtve ITT. Kattintson az előző piros linkre! Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! Kis csoportok is foglalhatnak jó árakon.

Népszerű szálláshelyek magyarul: Sinalunga – Rigomagno szállás: hotel és apartman ajánlatai ITT. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre is. Hotel, apartmanház, vendégház, kiadó lakás és szállodák kereshetően.

Városok, közeli települések távolsága Rigomagno-tól és szállásaik száma: Sinalunga 6 km 4, Serre di Rapolano 6.6 km 2, Monte San Savino 8.1 km 4, Rapolano Terme 8.2 km 5, Trequanda 9.1 km 1, Foiano della Chiana 9.8 km 5, Asciano 11.5 km 3, Ciggiano 11.7 km 2, Torrita di Siena 12.0 km 4, Castelmuzio 13.7 km 1, Farneta 14.1 km 2 és Petroio 14.3 km 1.

Repülőterek távolsága: Sant’Egidio (PEG) 68.5 km és Peretola (FLR) 72.9 km.

Sinalunga és Rigomagno, a központjaik távolsága kb. 7,5 km.

Olajfákkal borított dombtetők, Sinalunga bája, ha egyszer meglátod, te is szerelembe eshetsz. A toszkán vidék, a konyha, és a kultúra együttese sokakat magával ragad..

Siena távolsága 44 km, a két hely kapcsolata régi történelmi időkre nyúlik vissza. A helyi földesurak, népek sokat vitáztak, háborúztak. A határok átrajzolása nem volt egy példa nélküli eset ezen a vidéken sem a középkorban.

A kis településen van nagy Jazz fesztivál, kiállítások az utcán és a magán házakban és udvaraikon, az egyik legjobb bor (szőlő) és étel fesztivál Toszkánában. Etyek előtt és után Olaszországban szabadon. A családias hangulat jellemzi az eseményt, a híres olasz életstílusba pillanthatunk bele, egyensúly a természet és a művészet, a kultúra és a zene, az ételek és egészség, életerő együtt. Híres olasz szakácsok is érkeznek ilyenkor ide. Panaszra kevés okunk lehet, inkább jövőre is el akarunk jönni.

Térképek, vélemények és további infó az interneten. Aktuális fesztivál program: www.rigomagno.it (2011 június 18-26.).

Budapest és Sinalunga / Rigomagno távolsága kb. 1060 km, ami még elérhető távolság, akár autóval is. Repülővel Pisa-ba vagy Rómába érkezhetünk olcsón, ami olcsóbb,gyorsabb és kényelmesebb mint a busz vagy a vonat általában.

Táncbemutató, komolyzene vagy sport, itt is mindent megtalálunk, amit az olaszok is szeretnek.

Képek, látnivalók és nevezetességek leginkább kis olasz galériákban, weboldalakon. Fotó ízelítő:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.