Schwaz: Ausztria, Tirol szálláshelyek

Schwaz korábban Tirol jelentős városa volt, még a középkorban, amikor az ezüst és rézbányák jól működtek. A Fuggerek és a Kreuzwegek voltak a legnagyobb bányatulajdonosok, gazdagságuk emlékét a mai napig megőrizte néhány szép ház. Lakossága valamivel 11 ezer fő feletti.

A népszerű szálláshelyek magyarul is: Schwaz és környéke szállások, hotelek ajánlatai ITT. Szálloda, panziók, privát konyhás apartmanok és egyéb szálláshelyek minden igényre. Olcsó turista, luxus wellness vagy szép helyek jó étteremmel, teremmel rendezvényre, csoportoknak.

Budapest és Schwaz távolsága 700 km km az online útvonaltervező ajánlásával.

Központ elhelyezkedésű szálláshely a Stay Inn Hotel ***, jó szállások még a Naturhotel Grafenast, Wellnesshotel Schwarzbrunn, Gasthof Einhorn Schaller **, Goldener Lowe Gasthof . Kétágyas vagy franciaágyas szobák reggelivel, kedves vendéglátók vannak itt is Ausztriában. Erkélyes teljesen felszerelt szobákat kínál a legtöbb vendégház.

Látnivalók, nevezetességei, épületek és programok:
Stadtpfarrkirche Unserer llieben Frauen Himmelfahrt, helyén már 1300 körül is állt egy templom-épület. Nagyon messziről feltűnik a mai épület. Hivatalos oldal: www.schwaz.at. Sport, kultúra, események és minden elérhetősége közvetlenül. A régió turizmusa: www.silberregion-karwendel.at/schwaz/.
Tourismusverband
Silberregion Karwendel – Münchnerstraße 11 A-6130 Schwaz
Tel 0043(0)5242/63240
Email: info@silberregion-karwendel.at
Infó, helyi hírek és turizmus: www.schwaz.at.

Schwaz

Közeli település Jenbach, Pertisau, Wattens és például Vomp.

Időjárása, hőmérsékletek és meteorológiai alap adatok, hőmérséklet előrejelzések: www.wetter.at/wetter/oesterreich/tirol/schwaz/ – jól érthető hír rendszeren.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környékén:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük