Scheveningen hotel szállás, tengerparti Hollandia

Scheveningen Hollandiában található, 15 perces útra Hága központjától, ami az ország kulturális központjának számít. A város a legnépszerűbb tengerparti üdülőhely ezen a vidéken. Kis halászfalu volt valamikor, de most a turisták igényeit igyekszik kielégíteni. Erre hivatott a Palace sétány vagy a Sea Life Center, ahol a látogatók víz alatti alagutakban sétálhatnak és sok más múzeum teszi tartalmasabbá az itt nyaralók szabadidejét.

Népszerű szálláshelyek magyarul: Scheveningen és környéke hotel szállás ajánlatai ITT. Csoportos turista hotel, diákszálló (vagy turista olcsó ágy/szoba), apartman és panzió kategória is az 1-2-3-4-5 csillagos szállodák mellett. Jó ajánlatokat ad pl. a Hotel City, belvárosi kategória, mások is online publikálják a kedvező egyéni árakat egyéni utazáshoz.

Városok és szállások a közelben: Hága 2.2 km 35, Voorburg 6.8 km 2, Leidschendam 8.2 km 1, Wassenaar 9.7 km 5, Rijswijk 9.9 km 3, Poeldijk 10.3 km 2, Nootdorp 10.9 km 1, Ter Heijde 11.0 km 1, Voorschoten 12.0 km 1, Delft 12.5 km 18, Naaldwijk 12.5 km 1 és ‘s-Gravenzande 13.7 km 1.

Budapest és Scheveningen távolsága kb. 1420 km az online útvonaltervező ajánlásával autóval, elsősorban, szinte végig autópályán.

Utazás olcsón, repülőjegy-repülőjáratok, vonat vagy buszos út?

Scheveningen

Kényelmesebb és sokkal gyorsabb a repülős út. Az utazás olcsón fapados repülőjeggyel, több társaság repülőjárataival is megoldható. A buszos út jó, amit fontos megemlíteni a repülést elkerülőknek, a távolsági luxus buszok elterjedésével ez már nem is olyan rossz.

Látnivalók, nevezetességei: www.the-hague.info/sights/, a tenger élővilága kiállítás címe alul.

Buszos utat, körutazást ritkán szerveznek ide Magyarországról.

A helyi turisztikai, utazásszervező irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok foglalása vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak hasznos lehet.

Egyéni vagy társas utazás? A fórumok segítenek az eligazodásban, az árak és a lehetőségek összehasonlításában.

Repülőterek távolsága légvonalban: Rotterdam Airport (RTM) 19.2 km, Amszterdam – Schiphol (AMS) 40.1 km, Rotterdam – The Hague repülőtér (RTM) ás Amszterdam – Schiphol nemzetközi repülőtér (AMS).

Angol leírás: en.wikipedia.org/wiki/Scheveningen.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: news.bbc.co.uk/weather/forecast/2879 – jól érthető hír rendszeren.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környék:

Scheveningen-i utazási, hollandiai témában szóljon Ön is hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.